Reviews van onze Klanten

Martien Kats

Brandweer Midden- en West-Brabant

Mijn leidinggevende adviseerde mij een coachingstraject bij RMO. Ik had een issue in communicatie en de omgang met mijn collega’s. Het eerste contact was gelijk positief en de coach bood een luisterend oor. Ze ging gericht op zoek naar waar de vraag lag en wat mijn behoeften waren. De begeleiding verliep heel positief, er werd tijd voor me genomen en dat gaf me een goed en vertrouwd gevoel. Het kantoor van RMO is een erg fijne omgeving om in gecoacht te worden en dat draagt zeker bij om je doelen te realiseren.

Jodi Jansen

Studente & Stagiaire

Ik zat in een burnout als gevolg van een niet onderkende apneu. Dat had effect op mijn concentratie en geheugen en uiteraard ook op mijn werk. Het lukte me niet meer om mijn werk naar behoren te doen, was mijn collega’s daardoor tot last en vroeg me af of ik nog wel op de goede plek zat. Ik had een jaar eerder ook al een burnout gehad en ik kwam er zelf niet meer uit. Mijn werkgever bood mij toen een coachingstraject bij RMO aan. Al gelijk in het eerste contact voelde het vertrouwd en durfde ik zonder schroom mijn verhaal te doen. De coach wist direct de vinger op de zere plek te leggen, een waar ik totaal niet bij stilgestaan had: ik had behoorlijk gebrek aan zelfvertrouwen.

Marc Mutsaers

Docent Natuurkunde Mencia de Mendoza

Toen ik na een burn-out weer terugkeerde op mijn werk wist het eigenlijk al meteen: het wordt tijd dat ik van werkkring ga veranderen! In goed overleg met mijn directeur besloten we RMO Coaching & Training in te schakelen om mij te begeleiden, want ik had wel wat vragen: “moet ik in dezelfde richting verder gaan of kan ik beter iets anders gaan doen?” en “hoe pak ik dat aan?”. Het was immers lang geleden dat ik had gesolliciteerd. Door het begeleidingstraject bij RMO Coaching & Training kreeg ik een duidelijk beeld van mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Het was een diepgaand en intensief traject.

Bianca te Selle

Ik heb er met succes aan gewerkt om zaken waar ik last van had te kunnen loslaten. Ik heb geleerd mijn gevoelens en gedachten te delen en ik ben meer vanuit mezelf gaan kijken, vanuit mijn eigen behoeften en heb mijn grenzen beter leren aangeven. Kenmerkend aan de coach vond ik ook de humor en de openheid waardoor ik me echt op mijn gemak voelde. Het kantoor waar de coaching plaatsvond vind ik een fijne omgeving, geen kil kantoorpand maar sfeervol!

Ad Boemaars

Directeur Stichting Welzijn

Na een reorganisatie was ik in een burnout terecht gekomen. Daar wilde ik hulp voor om er weer uit te komen Dit was uiteraard een hele lastige situatie. Ik durfde toen zelfs het huis niet meer uit te komen. Van een collega kreeg ik het advies om met RMO Coaching en Training contact op te nemen. Hij had daar goede ervaringen mee. Ik was mijn zelfvertrouwen kwijt en met de coach van RMO had ik direct een positieve klik. De coach had veel inlevingsvermogen en hielp mij op weg. Ik dacht meteen bij het intakegesprek: ‘daar ga ik wat aan hebben’.

Margie Wijtman

Product Release Manager Hightech Bedrijf

Op een gegeven moment begon ik aan van alles te twijfelen. Het was heel erg vermoeiend en toen ik een ongeluk kreeg (gelukkig alleen materiële schade) was dat het moment waarop ik me realiseerde dat er iets moest gaan gebeuren. Onze HR- manager pakte dat heel serieus op en door haar heb ik contact gezocht met RMO.
Ik voelde al bij de kennismaking veel vertrouwen tussen mij en de coach Er werd ook doorgepakt! Het allerbeste aan de RMO aanpak vond ik, dat mijn coach meteen aanvoelde waar de zere plek zat en dat ik handvatten kreeg waarmee ik direct aan de slag kon.

Sjoukje Rietbroek

Morocco Specialist, Fly-in Correspondent en Diversity Consultant

Het begeleidingstraject bij RMO is voor mij een belangrijke investering geweest, niet alleen op professioneel vlak maar ook op persoonlijk vlak. Terugkijkend zijn de resultaten enorm: Ik ken mezelf nu veel beter, ken mijn kwaliteiten en weet mijn passie en vertrouw nu meer op mijn eigen kracht. Iedereen in mijn omgeving heeft wat gemerkt van mijn toegenomen zelfvertrouwen en zelfbewustzijn en ze zien ook al mijn successen. Ik ben onlangs zelfs gevraagd om een boek te schrijven!

Susanne Hamelink

General Manager HR Internationaal Logistiek Bedrijf

Dat ik tevreden ben over de resultaten die de samenwerking met RMO oplevert mag blijken uit het feit dat ik ze al 15 jaar inzet; dat zegt genoeg! Medewerkers die gecoacht werden kwamen beter in hun vel te zitten, medewerkers die een outplacement traject volgden vonden een nieuwe en passende werkkring. Van zowel werknemerskant als werkgeverskant heb ik altijd positieve reacties gehoord.

Marjoleine Hoogendoorn

Gemeente Moerdijk

De coach kijkt waar jij behoefte aan hebt om je doelen, die je aan de voorkant hebt gesteld, te kunnen realiseren. Het is heel mooi als je die dan ook haalt. Ik ben nu meer open, heb grip op mijn werk, meer zelfvertrouwen en zit ontspannen in de communicatie. Ik heb een andere richting voor mijn loopbaan in beeld gekregen en om die te gaan realiseren ben ik onlangs een HBO-studie gestart.

Marco van Leeuwen

Gemeente Steenbergen

De begeleiding verliep professioneel en soepel, er werd snel en adequaat gereageerd op vragen en er was een goede afstemming. De aanpak van RMO was niet alleen goed door de persoonlijke aandacht voor het team, maar ook door het stuk extra voor mij als opdrachtgever. Daardoor is het een totaalplaatje geworden.

Chantal de Kort

Leen Bakker Nederland

Ik heb in een paar jaar tijd twee keer een ontslagronde meegemaakt.  De reden was beide keren een reorganisatie. De eerste keer heeft RMO mij en mijn collega’s begeleid bij het zoeken en vinden van een nieuwe baan. Na 18 jaar te hebben gewerkt bij dezelfde werkgever was ik in het begin van het outplacementtraject erg van slag. Ik moest het ontslag verwerken en RMO heeft mij daarbij goed geholpen, zodat ik weer positief werd en zelfvertrouwen opbouwde. Door de begeleiding ging ik het ontslag zien als een nieuwe kans.  Ik leerde een goed cv maken, mijn kwaliteiten op een rijtje zetten, mezelf goed presenteren. Ik had dat soort dingen nog nooit eerder gedaan.

Erica de Backer

Gemeente Bergen op Zoom

De begeleiding vond ik geweldig: samen onderzoeken ‘wie ben je’, ‘wat zijn je sterke punten?’, ‘wat zou je graag willen bereiken?’.  Ook de sfeer op de locatie vond ik heel prettig, die stelde mij op mijn gemak. Mijn coach was heel enthousiasmerend en stap voor stap werkten we naar een eindresultaat. Ik zat na mijn ontslag in een dip, dus had ik veel aan de ondersteuning. Ook heeft mijn omgeving veel gemerkt van de effecten van de begeleiding: Ik kwam uit mijn dip en vond een leuke baan, iets totaal anders dan wat ik voorheen had gedaan.

Guus van Alphen

Gemeente Breda

De coach wist mijn vertrouwen te wekken en ze had feilloos in de gaten wanneer ik niet helemaal eerlijk was naar mezelf: ze prikte dwars door me heen. Een van de dingen die ik van haar leerde was dat je levenspad vol cadeautjes ligt, ze zijn voor jou bedoeld en dat je die dan ook best eens open mag maken. Ik ben dat gaan doen en daardoor doe ik nu dingen die ik voorheen niet durfde te doen. Zo speech ik nu voor 100 mensen, zonder dat het zweet in mijn handen staat en in mijn vrije tijd acteer ik.

René Reijngoudt

Gemeente Etten-Leur

Ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn en wat mijn medewerkers nodig hebben. Ze lezen zich in de persoon in en ze weten zo precies de kern te pakken waar het om draait. Vervolgens zetten ze met de medewerker de stappen die nodig zijn. Uiteraard is dat voor mij als opdrachtgever erg fijn. Mensen krijgen inzicht in waar ze op vastlopen en welke stappen ze kunnen zetten om daar uit te komen. Van mijn medewerkers krijg ik ook terug dat er persoonlijke aandacht is en dat er echt iemand voor jou is, die naar je luistert.

In contact komen met een RMO Coach?