Coaching > Online coaching bij stress

Werken aan persoonlijke veerkracht, juist nu!

Op dit moment horen wij in onze coachingspraktijk van veel mensen, dat ze kampen met spanningen. Spanningen die ontstaan door de combinatie van thuiswerken en gedwongen thuisblijven, sociale distantie, zorgtaken en vrees voor het CV19-virus. De veerkracht waarover zij normaal beschikken ebt weg en maakt plaats voor stress.

Herken jij ook bij jouw medewerkers of bij jezelf frustraties als spanningen met huisgenoten, een verstoorde concentratie voor het werk en/of moeite met het vinden van een balans werk-privé? Heb je zorgen over het behoudt van je baan of omzetverlies? Misschien heb je ook moeite om in slaap te komen of lig je ’s nachts zelfs wakker? Wil je als goed werkgever je medewerkers iets kunnen bieden of wil je er voor jezelf mee aan de slag? We hebben ook mogelijkheden tot loopbaancoaching.

Wij bieden een korte gerichte online-coaching van 4 sessies, waarin je leert om te gaan met de frustratie en tools krijgt aangereikt om jouw stress te managen en aan je veerkracht te bouwen. Neem voor meer informatie contact op met Yvonne Betting (0620861107).

De kosten voor deze online coaching- (4 sessies) zijn € 395,- (excl. Btw).

Praktische informatie

Looptijd
4 sessies
Locatie
Online
Start traject
Per direct