Welkom op ons Blog

Via ons Blog blijf je op de hoogte van actueel nieuws, ontwikkelingen en best-practices op het gebied van HR!

Auteur: Yvonne Betting
Stress tijdens feestdagen

Omgaan met december stress: 5 tips voor ontspanning

12 dec 2023

December, de maand van festiviteiten en samenzijn, brengt vaak stress met zich mee door werkverplichtingen en sociale verwachtingen. Hier zijn 5 tips om het feestseizoen te genieten zonder overweldigd te raken.

Auteur: Yvonne Betting
Frans en Yvonne aan het werk

Ontdek de kracht van HeartMath coaching

8 nov 2023

HeartMath coaching is een wetenschappelijk onderbouwde methode waarbij je leert om je hart en hoofd in balans te brengen en te houden. Ben je op zoek naar een manier om stress te verminderen, je prestaties te verbeteren of jouw emoties beter in de hand te kunnen houden? Dan is HeartMath coaching de sleutel tot de verandering die je zoekt.

Auteur: Yvonne Betting
Kleurentest

Het gebruik van een kleuren persoonlijkheidstest: individueel en teambuilding

24 nov 2022

Wij gebruiken bij RMO Coaching & Training vaak een kleuren persoonlijkheidstest tijdens begeleiding- en coachingstrajecten. Deze kleuren persoonlijkheidstests geven met een kleur aan welke kenmerken iemand in meer of mindere mate heeft. Dit gaat niet over goed of fout, maar over wat iemand kenmerkt.

Auteur: Yvonne Betting
Belbin

Beter samenwerken met de Belbin teamrollen test

24 nov 2022

De Belbin teamrollen test is ontwikkeld door Engelse professor Raymond Meredith Belbin. Dr. Belbin is onder andere betrokken geweest bij de samenstelling van de Apollo ruimtevluchten in de 60-er en 70-er jaren. De samenstelling van de bemanning was steeds van groot belang om ervoor te zorgen dat het onderling goed bleef gaan. Op basis van zijn bevindingen heeft Belbin een test gemaakt: de zogenaamde Belbin teamrollentest.

Auteur: Yvonne Betting

Welkom op onze nieuwe website!

5 apr 2018

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze nieuwe live is! Deze nieuwe site omvat een geheel redesign die snel is en goed werkt op zowel desktop als mobiel. Ook hebben we nieuw beeldmateriaal geschoten in de vorm van video’s en foto’s.

De afgelopen maanden zijn we druk in de weer geweest. Wellicht herinneren sommigen zich onze voormalige website nog? Deze was dringend aan vervanging toe!

In contact komen met een RMO Coach?