Re-integratie > Re-Integratiebureau RMO

Re-integratiebureau RMO

Als je op zoek bent naar een ervaren re-integratiebureau kan RMO Coaching & Training voor jou een geschikte partner zijn.

Wij hebben veel ervaring op het gebied van re-integratiebegeleiding. Wij worden door tal van bedrijven en organisaties ingeschakeld om werknemers te helpen re-integreren in een nieuwe werksituatie. RMO is vaak betrokken bij 1e spoor re-integratietrajecten (re-integratie bij de eigen werkgever) én 2e spoortrajecten (re-integratie bij een andere werkgever).

Om- of bijscholing als onderdeel van een re-integratietraject

Ook diverse verzekeringsmaatschappijen weten de weg naar RMO Coaching & Training te vinden.
Samen met onze partner Fabius Opleidingen bieden wij tevens om- of bijscholing aan. Omscholing en/of bijscholing kan helpen om te re-integreren. Onze re-integratiecoaches zijn op de hoogte van de belangrijke wetten en regels die met re-integratie te maken hebben. Hun persoonlijke en begripvolle aanpak wordt door klanten erg op prijs gesteld.

Werkervaringsplaatsen:

Een werkervaringsplaats of stage kan de stap voor de medewerker maar ook voor een mogelijk geschikt bedrijf kleiner maken. Wij gaan hier actief naar op zoek.

Jobhunting:

Door actieve jobhunting helpen wij medewerkers die moeten re-integreren bij hun zoektocht naar een passende baan.

Re-integratie bij RMO

Sinds 1999 hebben wij ruim 500 trajecten succesvol afgerond waarvan veel re-integratie trajecten. Een re-integratie traject kan heftig zijn voor de betrokken medewerker(s). Wij hechten er daarom ook veel belang aan dat ieder traject bij re-intergratiebureau RMO persoonlijk en maatwerk is. Een vertrouwd en persoonlijk contact met een van onze coaches staat hierbij voorop.

Wil je meer weten of een kennismakingsafspraak maken?

Ben je benieuwd hoe RMO kan helpen middels een re-integratietraject of heb je vragen over onze andere diensten zoals loopbaancoaching? Neem nu contact met ons op, we helpen je graag.