Coaching > NLP coaching

NLP Coach in Breda, Tilburg, Eindhoven en Bergen op Zoom nodig?

De NLP Coaches van RMO zijn NLP Master gediplomeerd door het Instituut voor Eclectische Psychologie. Sinds 1999 helpen wij met veel passie en plezier mensen in het bereiken van hun doelen. Als jij aan het roer wil staan van je eigen leven, je leven wil leiden zoals jij dat wilt en de persoon zijn die jij wilt zijn, dan is NLP Coaching zeker iets voor jou!
NLP Coaching – De leer van het communiceren met jezelf en anderen

NLP is geen therapie en het is ook absoluut niet ‘zweverig’. NLP is een afkorting voor neuro linguïstisch programmeren. Neuro betekent zenuwstelsel, het gaat over de manier waarop we de realiteit waarnemen (horen, voelen, zien, ruiken, proeven).
Linguïstisch gaat over de manier waarop we onze zintuigelijke waarnemingen interpreteren. Programmeren is het ontdekken, gebruiken en veranderen van onze onbewuste gedachtepatronen, communicatie en ons gedrag. Freud vergeleek de menselijke geest met een grote ijsschots. Net als bij de geest is het grootste gedeelte van de ijsschots verborgen onder water. Zo ook met het onderbewuste, het is vaak niet waarneembaar. NLP richt zich op dit gedeelte van onze geest.


NLP Coaching Ijsberg

Ons bewuste stelt doelen, ons onderbewuste behaalt doelen

Vaak denken we bezig te zijn met onze doelen. Bijvoorbeeld een gezonde relatie met onze geliefden, goede prestaties op het werk, onze financiële situatie of er een gezonde levensstijl op nahouden. Maar tenzij deze doelen zich ook voordoen in de realiteit, gaat er ergens iets mis in de ‘vertaling’ van het bewuste naar het onderbewuste. NLP kent het gezegde “het bewuste stelt doelen, het onderbewuste behaalt doelen”. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Als je niet weet hoe je duidelijk communiceert naar je onderbewuste wat je wilt bereiken, zul je het waarschijnlijk ook niet bereiken.

  1. Wat voor doelen wil jij bereiken in jouw leven?
  2. Van wat voor gewoontes wil je af?
  3. Als het zou kunnen, wat zou jij willen veranderen in jouw leven?

NLP Coach Sessie

Wat je aan een NLP Coach hebt

Een traject met een NLP Coach leert je hoe je zelf meer grip kunt krijgen op jouw leven. Je leert hoe je krachtige NLP technieken toe kunt passen op je leven. Zoals sommige mensen een personal coach hebben voor fysieke prestaties, kun je een NLP Coach zien als een coach voor je mentale kracht. Als je de NLP technieken die in de coaching naar voren komen beheerst, zul je merken dat je beter in staat zult zijn om je leven te leiden als de persoon die jij wilt zijn.


NLP Coaching bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Waar sta je nu?
  2. Waar wil je naartoe?
  3. Welke obstakels staan er tussen je huidige situatie en het bereiken van jouw gewenste situatie?
  4. Welke hulpbronnen zijn nodig om in je gewenste situatie te komen?
  5. Hoe overkom je met behulp van NLP technieken de obstakels?
  6. Hoe gebruik je de hulpbronnen om je doelen te behalen?
  7. Een concreet actieplan om jouw gewenste situatie te bereiken.

Gratis oriëntatiegesprek met een NLP Coach in Breda, Tilburg, Eindhoven en Bergen op Zoom

Het vinden van een goede NLP coach waar het mee klikt, doe je niet zomaar. Onze NLP Coaches zijn gecertificeerd door het Instituut voor Eclectische Psychologie en NLPU (University of California, Santa Cruz) als NLP Master Practitioner. Wij nodigen je graag uit voor een Gratis oriëntatiegesprek!

Ook als je een NLP Coach in Tilburg, Bergen op Zoom, Eindhoven, Etten-Leur, Prinsenbeek of Oosterhout zoekt ben je bij RMO aan het goede adres!

We hebben verschillende mogelijkheden voor coaching van loopbaancoaching tot stress coaching en meer. Benieuwd naar alle coaching mogelijkheden? Bekijk het allemaal op onze website.