Trainingen voor bedrijven > Training Zelfmanagement

Wat is zelfmanagement training?

Steeds meer organisaties gaan aan de slag met zelfsturing. Medewerkers nemen zelf de verantwoordelijkheid voor de organisatie van hun werkzaamheden; hun samenwerking en hun resultaten. De rol van de leidinggevende verandert: meer op afstand of een team vult zelf de leidinggevende rol en taken in. Zelfsturing vraagt van de medewerkers dat zij zelf de regie op hun werk pakken. Ook met zelfmanagement in de zorg hebben wij ervaring.

Inhoud van de training effectief zelfmanagement

Door de training effectief zelfmanagement leren de deelnemers meer grip op hun eigen werk te krijgen. Na de afname van een denkstijltest en de nabespreking ervan volgen 2 trainingsdagen en een halve terugkomdag na 3 maanden. Daarnaast 2 individuele coachingssessies op de specifieke leerdoelen van iedere deelnemer. Alle deelnemers krijgen praktische handvatten om zaken anders aan te pakken. Theorie en praktijk wisselen elkaar af en er is voldoende ruimte voor eigen inbreng tijdens de trainingsdagen.

Wat levert deze training op?

  • Regie op het eigen werk
  • Bewustwording van eigen valkuilen
  • Rust
  • Praktische handvatten
  • Efficiënter werken
  • Hoe om te gaan met conflicterende prioriteitstellingen

Training Zelfmanagement bij RMO

Sinds 1999 hebben wij ruim 500 trajecten succesvol afgerond. Onze trainingen worden vaak in groepen gegeven waarbij deelnemers zich als individu kunnen inschrijven. Op verzoek verzorgen wij ook een incompany-training op maat voor teams of afdelingen.

Naast zelfmanagement training bieden wij ook andere behulpzame trainingen aan zoals training Effectieve Communicatie en training Beïnvloeden en Overtuigen.

Wil je meer weten over onze trainingen of een kennismakingsafspraak maken?

Wil je meer weten wat wij voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op dan bespreken we graag de mogelijkheden voor een training.