Re-integratie > Re-Integratiecoach

Re-integratiecoach

Als je jouw eigen werk niet meer kan doen en op zoek gaat naar een re-integratiecoach ben je voor een succesvolle aanpak bij RMO Coaching & Training aan het juiste adres. Onze re-integratiecoaches zijn ervaren in het begeleiden van mensen die genoodzaakt zijn een andere baan te zoeken. Het gaat niet alleen om langdurig werkzoekenden, maar ook om mensen die door een ziekte of beperking hun eigen werk niet meer kunnen doen. Coaching tijdens re-integratie helpt je binnen de eigen organisatie of daar buiten weer aan de slag te gaan.

Een re-integratiecoach die aan jouw kant staat

Onze re-integratiecoaches worden ingeschakeld door bedrijven, gemeenten, verzekeringsmaatschappijen en uitkeringsinstanties. Een van onze coaches werkt één op één met jou samen. De coach kijkt naar wat wel mogelijk is en welke kansen benut kunnen worden. Samen wordt in beeld gebracht welke functies bij jou passen. Dit gebeurd door al jouw talenten, kwaliteiten en mogelijkheden boven tafel te krijgen. Tevens wordt onderzocht of aanvullende om- of bijscholing jouw kansen vergroten. De re-integratiecoach helpt je bij het opstellen van een goed cv en biedt hulp bij sollicitaties en netwerkgesprekken.

Werkervaringsplaats of stage

Ook het zoeken naar een werkervaringsplaats of stage (bijvoorbeeld om weer in het arbeidsritme te komen) en uiteraard het actief meezoeken naar een passende baan maakt onderdeel uit van het programma. Je kunt erop rekenen dat onze coaches in hun aanpak alles vertrouwelijk behandelen. Gesprekken met de opdrachtgever doen zij alleen als jij daar bij aanwezig bent en daar toestemming voor gegeven hebt. Rapportages worden altijd eerst met jou doorgesproken.

Gebruik van het RMO netwerk

Onze coaches komen dagelijks bij veel organisaties en bedrijven over de vloer. Zij weten wat er speelt en kunnen ervoor zorgen dat je met die organisaties in contact kunt komen.

Re-integratie coaching bij RMO

Sinds 1999 hebben wij ruim 500 trajecten succesvol afgerond waarvan veel re-integratie trajecten. De periode tijdens re-integratie kan heftig zijn voor de betrokken medewerker(s). Wij hechten er daarom ook veel belang aan dat ieder traject met een reintegratiecoach van RMO persoonlijk en maatwerk is. Een vertrouwd en persoonlijk contact staat hierbij voorop. Naast onze re-integratie trajecten hebben we ook verschillende coachingsmogelijkheden zoals loopbaancoaching of burn-out coaching. Bekijk het gemakkelijk op onze website.

Wil je meer weten of een kennismakingsafspraak maken?

Ben je benieuwd hoe een reintegratie coach van RMO jou kan helpen of heb je vragen? Neem nu contact met ons op, we helpen je graag.