Coaching > NLP Coach Breda

NLP Coach in Breda en omgeving

Onze NLP Coaches zijn gediplomeerd NLP Master Practitioner. Al ruim twintig jaar helpen wij mensen met het bereiken van hun persoonlijke en professionele doelen. Wil je aan het roer staan van je leven? Je leven leiden zoals jij dat graag wilt en zijn wie je wilt zijn? NLP coaching in Breda kan je hierbij helpen!
NLP Coaching – communiceren met jezelf en met anderen

NLP is geen therapie en het is ook absoluut niet ‘zweverig’. NLP is een afkorting voor neuro linguïstisch programmeren. Neuro betekent zenuwstelsel, het gaat over de manier waarop we de realiteit waarnemen (horen, voelen, zien, ruiken, proeven).
Linguïstisch gaat over de manier waarop we onze zintuigelijke waarnemingen interpreteren. Programmeren is het ontdekken, gebruiken en veranderen van onze onbewuste gedachtepatronen, communicatie en ons gedrag. Freud vergeleek de menselijke geest met een grote ijsschots. Net als bij de geest is het grootste gedeelte van de ijsschots verborgen onder water. Zo ook met het onderbewuste, het is vaak niet waarneembaar. NLP richt zich op dit gedeelte van onze geest.


NLP Coach Breda

De invloed van het onderbewuste op je doelen

In NLP wordt vaak gezegd je doelen bewust stelt en ons onderbewuste de doelen behaalt. Vanzelf gaat dit natuurlijk niet. De ‘vertaling’ van bewust naar onderbewust gaat vaak mis. We denken vaak na over onze doelen. Een gezonde relatie, een betere financiële situatie, success in het werk en gezond leven. Vaak vertalen deze doelen die we ons voornemen zich niet naar de realiteit. Dit betekent dat er iets fout gaat in het ‘vertalen’ van ons bewuste (onze doelen) naar ons onderbewuste. Als je niet goed en duidelijk naar je onderbewuste kunt communiceren zul je ook moeite hebben om je doelen te bereiken.

  1. Welke doelen heb jij?
  2. Heb je een vervelende gewoonte of gedrag waar je van af wil?
  3. Welk aspect van je leven zou je willen veranderen?

NLP Coach Breda

Wat een NLP Coach voor je kan doen

NLP Coaching leert jou hoe je meer grip krijgt op je leven en hoe je NLP technieken effectief toepast in je leven. Waar een personal coach je in de sportschool helpt om fysiek fit te worden, helpt een NLP coach je om mentaal sterk en fit te worden én te blijven. De krachtige NLP technieken die je leert in het coachingstraject stellen je in staat om jouw leven te leiden zoals je dat wilt, als de persoon die jij graag zijn wil. Tip: kijk voor NLP opleidingen ook eens bij ICO.


De thema’s van een NLP Coaching

  1. Wat is jouw huidige situatie?
  2. Wat is de gewenste situatie die je wilt bereiken?
  3. Welke obstakels verhinderen je om dit te bereiken?
  4. Welke hulpbronnen heb je nodig om dit te bereiken?
  5. Hoe gebruik je krachtige NLP technieken om je obstakels te overkomen?
  6. Hoe pas je NLP toe om je hulpbronnen te activeren?
  7. Het opstellen van een plan van aanpak om je gewenste situatie te bereiken.

Gratis oriëntatiegesprek met een NLP Coach in Breda

Ons kantoor is gevestigd in een rijksmonument in Etten-Leur. We werken ook vaak in Breda. Dus als je een NLP Coach in Breda zoekt ben je bij ons aan het juiste adres. Onze NLP Coaches zijn gecertificeerd door het Instituut voor Eclectische Psychologie en NLPU (University of California, Santa Cruz) als NLP Master Practitioner.

Het kiezen van de juiste coach waar het mee klikt, doe je niet zomaar. Wij nodigen je daarom graag uit voor een Gratis oriëntatiegesprek!

Ook als je op zoek bent naar een NLP Coach in Oosterhout, Prinsenbeek of Bavel ben je bij ons aan het juiste adres.

We hebben verschillende mogelijkheden voor coaching van loopbaancoaching tot stress coaching en meer. Benieuwd naar alle coaching mogelijkheden? Bekijk het allemaal op onze website.

Praktische informatie

Looptijd
3 maanden
Locatie
Bij RMO in Etten-Leur of op jouw locatie
Start traject
Meestal binnen 2 weken