Loopbaanadvies > Beroep- en Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze of een beroepskeuze

RMO Coaching & Training beschikt over veel ervaring in het helpen van mensen die moeite hebben met hun beroepskeuze of studiekeuze. Voor jonge mensen die aan het begin van hun studie staan kunnen we hulp bieden voor het maken van een goede studiekeuze. Dit gaat verder dan alleen een schriftelijke beroepskeuzetest. We kijken samen dan ook naar de zaken die jou voldoening bieden en waar je energie van krijgt. Dit kunnen ook zaken zijn uit jouw persoonlijk leven of werkzaamheden die je als scholier of student hebt gedaan.
Persoonlijke aanpak bij ieder traject

Uiteraard wordt tijdens de uitgebreide beroepskeuzetest ingezoomd op jouw belangstelling voor beroepen en wordt dit persoonlijk besproken met jou. Een feedback meting maakt ook onderdeel uit van onze aanpak. Hierdoor krijg je inzicht in hoe anderen jou en jouw kwaliteiten zien. Vaak hebben wij zelf daar geen volledig zicht op en kan het helpen om onbekende eigenschappen en kwaliteiten op te sporen.

Een dergelijk traject vergt in totaal 6 uur verspreid over enkele dagen. Omdat wij dit ook als een proces zien krijg je de gelegenheid om over belangrijke zaken na te denken en er met anderen over te praten.Voor studenten die vastlopen in hun studie of er achter komen dat dit toch niet de juiste keuze is geweest, bieden we ondersteuning om duidelijkheid te krijgen in wat den wél echt bij hun past.

Beroepskeuze of studiekeuze test bij RMO

Sinds 1999 hebben wij ruim 500 trajecten succesvol afgerond veelal is een beroeps- of studiekeuze hier een onderdeel van. Zo’n test geeft vaak nieuwe inzichten en opent deuren die voorheen niet voor mogelijk gehouden werden. Ieder traject bij RMO is maatwerk met een individuele aanpak en nauw persoonlijk contact met een van onze coaches.

Wil je meer weten of een kennismakingsafspraak maken?

Ben je benieuwd hoe RMO jou kan helpen in het maken van de juiste keuze, of heb je vragen? Neem nu contact met ons op, we helpen je graag.

Praktische informatie

Looptijd
6 uur verspreid over enkele dagen
Locatie
Bij ons op kantoor
Start traject
Binnen één week