Outplacement > Beroepskeuzetest

Beroepskeuzetest en psychologische testen

RMO Coaching & Training maakt gebruik van diverse psychologische testen en geavanceerde beroepskeuzetesten. Alle gebruikte testen zijn door de COTAN goedgekeurd en scoren als test het hoogst op betrouwbaarheid en validiteit. Deze testen dragen bij aan een goed zelfinzicht en leveren vaak nieuwe informatie op over kwaliteiten en talenten waar men nog niet aan gedacht heeft.

Het is ook belangrijk om te weten te komen welke kwaliteiten en talenten nog niet bekend zijn. Dat onbekende gebied biedt nieuwe en interessante mogelijkheden.

Naast de algemene intelligentie worden persoonlijkheidskenmerken in beeld gebracht. Ook gaan we uiteraard in op de vraag welke banen passen het beste passen en welke bedrijfscultuur goed aansluit bij het profiel. Omdat en goede communicatiestijl belangrijk is besteden we daar ook aandacht aan.

Tenslotte wordt door middel van diverse geavanceerde tests de intelligentie gemeten. Er wordt zowel naar het numeriek analytisch vermogen gekeken als naar het logische abstractieniveau en het verbaal analytisch vermogen.

Intelligentie is ook vaak een graadmeter voor succes in het functioneren. Uiteraard wordt iemand die de testen gaat maken goed voorbereid. We hebben ook verschillende intelligentieonderzoeken.

Een beroepskeuzetest bij RMO

Sinds 1999 hebben wij ruim 500 trajecten succesvol afgerond waarbij in veel gevallen gebruik gemaakt is van een beroepskeuze test en/of een psychologisch onderzoek.  Ieder traject bij RMO is maatwerk met een individuele aanpak en nauw persoonlijk contact met een van onze coaches.

Wil je meer weten of een kennismakingsafspraak maken?

Ben je benieuwd hoe RMO jou kan helpen of heb je vragen? Neem nu contact met ons op, we helpen je graag.

Praktische informatie

Looptijd
Afhankelijk van de test(en)
Locatie
Bij ons op kantoor en deels thuis
Start traject
Binnen 2 weken na kennismaking