Coaching > Coachingsbureau RMO

Coachingsbureau RMO Coaching & Training

RMO Coaching & Training bestaat sinds 1999 en heeft sindsdien veel mensen mogen coachen.
Deze mensen komen uit veel verschillende bedrijven. Wij werken o.a. voor gemeenten, waterschappen, MKB bedrijven en Hi-Tech bedrijven maar ook voor logistieke bedrijven, de gezondheidszorg en het onderwijs.

Dat wij ons niet richten op één bepaalde sector heeft zijn oorzaak in het feit dat wij ons als coachingsbureau richten op de relatie tussen de mens en zijn/haar werk. Deze focus staat voorop en dan maakt het niet uit in welke sector dit is. Onze senior coaches hebben een brede ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven (zowel profit als non-profit).

De visie van ons coachingsbureau: Energy flows where the attention goes

Elk mens beschikt over onvermoede talenten en mogelijkheden, om te komen tot voor hem of haar gewenste gedragsverandering en betere prestaties. Deze talenten en mogelijkheden komen vaak niet tot uiting, doordat innerlijke belemmeringen dat verhinderen. Belemmeringen zijn automatische gedachten, die verworden zijn tot overtuigingen. Gedachten creëren gevoelens. Ooit zijn deze gedachten ontstaan en waren ze functioneel, maar nu belemmeren ze ons. Ze blokkeren onze passie en energie. Gedachten kun je veranderen en daarmee ook je gevoelens. Ondersteunende gedachten en gevoelens helpen ons onze doelen te realiseren. Wij coachen mensen naar de gewenste gedragsverandering door inzicht in hun eigen onvermoede talenten te laten krijgen en hen vandaar uit te leiden naar het realiseren van optimale prestaties.

“Ons doel is om mensen met plezier, energie en zelfvertrouwen optimaal laten presteren.”

Coaching bij RMO

Sinds 1999 hebben wij ruim 500 trajecten succesvol afgerond waarvan vele coachingstrajecten. Wij geloven dat coaching er is voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen óf moet halen. Ieder traject bij RMO is maatwerk met een individuele aanpak en nauw persoonlijk contact met een van onze coaches. We hebben verschillende coaching mogelijkheden van loopbaancoaching tot meer.

De locatie van ons coachingsbureau wordt door veel van onze klanten als inspirerend en rustgevend ervaren. Dit draagt bij aan de effectiviteit van onze coachingsprogramma’s.

Wij houden kantoor in Etten-Leur en werken op locatie in Breda, Tilburg, Eindhoven, Roosendaal, en Bergen op Zoom.

Wil je meer weten of een kennismakingsafspraak maken?

Ben je benieuwd hoe persoonlijke coaching jou kan helpen of heb je vragen? Neem nu contact met ons op, we helpen je graag.

Praktische informatie

Looptijd
Een coachingstraject duurt meestal 1 tot 6 maanden
Locatie
Bij ons op kantoor of op locatie
Start traject
Binnen 2 weken na kennismaking