Coaching Tilburg

Wij bieden persoonlijke coaching voor medewerkers van organisaties in Tilburg en omgeving. Sinds 1999 hebben wij middels personal coaching al ruim 500 mensen in hun werk geholpen. Voor iedere uitdaging in jouw werk of carriere kunnen wij een maatwerk coachingstraject adviseren wat aansluit op jouw specifieke situatie of die van een medewerker. Ons kantoor is gevestigd in Etten-Leur en we werken veel voor opdrachtgevers uit Tilburg. Of jouw organisatie nu gevestigd is in Tilburg Centrum, Reeshof, Udenhout of Goirle, wij komen graag bij je langs. Maak kosteloos een kennismakingsafspraak met een RMO Coach!
Wanneer is coaching zinvol?

Coaching is een individueel traject waarin jij of jouw medewerker samen met een coach aan een bepaald doel werkt. Het uitgangspunt is altijd om een positieve verandering te creëren. Dit draagt bij aan (herniewd) plezier en zingeving in het werk en de carriere. De coach helpt je als je meer van je potentieel wil óf moet benutten. Als jij jezelf de onderstaande vragen wel eens stelt of als een medewerker hier mee loopt, kan coaching helpen.

  • Hoe vind ik na een burn-out mijn weg weer terug?
  • Hoe voorkom ik een burn-out?
  • Hoe ga ik om met stress op de werkvloer?
  • Hoe haal ik meer energie en plezier uit mijn werk?
  • Hoe krijg ik erkenning voor mijn prestaties in de organisatie?
  • Zit ik nog wel op de juiste plek? Hoe geef ik mijn carriere verder vorm?
  • Hoe ga ik als manager om met stress in mijn dagelijkse werk?

Coaching in Tilburg

Een coachingstraject bij RMO

De aanpak van onze coaches is bovenal persoonlijk en gericht op resultaat. Geen zweverig verhaal maar concreet aan de slag om de gewenste doelen te behalen. Wij hebben geen standaard aanpak voor ieder traject. Iedere coachingsbehoefte is immers uniek. Een wederzijdse klik tussen jou en de coach is een belangrijk vertrekpunt bij coaching. De coachingsgesprekken kunnen bij ons op kantoor plaatsvinden of bij jou op locatie in Tilburg.

Tijdens een eerste kennismaking met de coach bespreek je welke uitdaging of probleem je aan wilt pakken. De coach zal je op basis hiervan een advies geven óf en zo ja, hoe coaching kan helpen. Aan deze kennismaking zijn geen kosten verbonden. Als je besluit verder te gaan met de coach stelt deze een traject voor. Dit is meestal één sessie per week. Bij een burn out of bij stress klachten zien we vaak dat in het begin intensievere coaching snel resultaat kan bieden.

De coaches van RMO hebben een certificering NLP Master Practitioner en zijn daarnaast ervaren in mindfulness coaching. Dus ook als je een NLP coach of een mindfulness coach zoekt in Tilburg ben je bij RMO in goede handen!

Vertrouwelijk en vrijblijvend kennis maken

Het vinden van een goede coach waar het mee klikt doe je niet zomaar, dat snappen wij. Daarom nodigen we je graag uit voor een vertrouwelijk en vrijblijvende kennismaking. Dit kan bij ons op kantoor of op een locatie in Tilburg.