Trainingen voor bedrijven > Training JoBBoost

Training JoBBoost

De banen in Nederland liggen voor het oprapen. Gunstig voor werknemers, maar minder voor werkgevers. Geschikt personeel vinden is lastig. Des te belangrijker dus om je huidige personeel te behouden. Maar hoe doe je dat? In de training JoBBoost leren we werkgevers hun medewerkers boeien en binden. Geef je medewerkers aandacht en waardering op een originele en persoonlijke manier. Na een succesvolle eerste editie bieden we het JoBBoost programma opnieuw aan.

Tijdens de training

Door de training ontdekken medewerkers hoe ze nog meer energie en plezier uit hun functie en functioneren kunnen halen én ook hoe zij van een nóg grotere toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw organisatie. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Uitgebreid persoonlijk assessment
  • Waar krijgt de medewerk(st)er energie van?
  • Wat zijn de sterke kanten en valkuilen?
  • Over welk potentieel beschikt de medewerker en hoe kan dat potentieel ontwikkeld worden en in de uitvoering van de functie gebruikt worden?
  • Hoe kan het functioneren (nóg) meer plezier gaan opleveren?

Dit zijn enkele thema’s die tijdens de training JoBBoost aan de orde komen. Het programma omvat naast het kennismakingsgesprek 4 coachingsgesprekken (face-to-face) met een NOLOC gecertificeerde coach. Tijdens de training komen diverse wetenschappelijke tests aan bod (persoonlijkheidskenmerken; intelligentie; interesses; drijfveren; werkstijl; communicatiestijl). De doorlooptijd is 4 weken.

Indien gewenst kunnen we het programma ook groepsgewijs organiseren. Bij ons op kantoor of op locatie.

Aanbieding voor werkgevers

Tot en met 1 mei 2023 biedt RMO Coaching & Training dit programma aan voor een tarief van
€ 950,- (excl. btw/ incl. een uitgebreid assessment). RMO Coaching & Training is NOLOC gecertificeerd en heeft veel ervaring (en goede reviews) met dergelijke programma’s.

Door het JoBBoost programma krijgen je medewerkers de gelegenheid om op een persoonlijke en diepgaande manier ‘stil’ te staan bij hun functioneren. Het JoBBoost programma levert dus niet alleen voordelen op voor de medewerk(st)ers maar ook voor de werkgever. Ook voor trainingen over het doorbreken van de Drama-driehoek en effectief communiceren kun je bij ons terecht.

Interesse in het de JoBBoost training? Neem dan contact op met RMO coaching & training info@rmocoaching.nl of bel met Frans Reunis +31 6 20 40 22 42.