Coaching > Loopbaan coaching

Loopbaancoaching helpt je om jouw koers te bepalen.

 • Ben je toe aan iets anders?
 • Komt jouw kennis en kunde niet goed meer tot zijn recht in je huidige functie?

Wij begeleiden je in het invulling geven van je loopbaan. Dit kan binnen je huidige functie, in een nieuwe baan of tijdens het zoeken naar werk. Het kan ook ingezet worden bij omscholing of het kiezen of volgen van een opleiding. De loopbaan coaches van RMO hebben een achtergrond als beroeps- en studiekeuze adviseur.

Loopbaanadvies bureau RMO

Wij hebben veel kennis in huis over de beroepen- en opleidingsmarkt. Uniek aan onze aanpak is ons brede, diepe en diverse netwerk aan contacten binnen het bedrijfsleven en overheid in Nederland. Via ons netwerk kunnen wij je tijdens het loopbaantraject in contact brengen met diverse beroepsbeoefenaren waardoor je een goed idee krijgt van wat bepaalde beroeps- of functiemogelijkheden inhouden. Wij helpen je om je doelen te bereiken, je potentieel te benutten én plezier in je werk te hebben!

Loopbaancoaching helpt je om je carrière vorm te geven.

Om te reflecteren waar je nu staat en vanuit daar te bepalen welke koers je in wil zetten richting de toekomst. Loopbaancoaching kan om diverse redenen worden ingezet. De mensen die wij coachen komen met uiteenlopende redenen bij ons terecht. Bijvoorbeeld omdat ze in hun huidige functie niet goed op hun plek zitten, omdat ze vaan baan willen wisselen of omdat er veranderingen in de organisatie plaatsvinden. Het kan natuurlijk ook gewoon de behoefte zijn aan een totaal nieuwe uitdaging.

Tijdens het loopbaan traject zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

 • Welke talenten heb ik en hoe kan ik deze benutten?
 • Over welk werk- en denkniveau beschik ik?
 • Wat voor organisatie(-cultuur) en functie past bij mij?
 • Wat is mijn zelfbeeld, en klopt dit met het beeld dat anderen van mij hebben?
 • Wat motiveert mij?
 • Waar liggen ontwikkelingsmogelijkheden voor mij?
 • Op welke manier kan ik contact leggen met relevante organisaties?
 • Ik loop vast in mijn werk, hoe kom ik verder?
 • Ik heb last van onzekerheid of stress, hoe kom ik hier uit?
 • Hoe ga ik mijn verdere loopbaanontwikkeling vormgeven?

Loopbaancoaching bij RMO

Sinds 1999 hebben wij ruim 500 trajecten succesvol afgerond waarvan vele coachingstrajecten. Wij geloven dat coaching er is voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen óf moet halen. Ieder traject bij RMO is maatwerk met een individuele aanpak en nauw persoonlijk contact met een van onze coaches.

Het eerste contact met een RMO coach is een kosteloze kennismaking. Ons uitgangspunt bij een loopbaantraject is altijd in de basis een wederzijds vertrouwen. Voorafgaand aan het traject zullen we samen bespreken wat jouw gewenste uitkomst is van het traject. We brengen in kaart welke kwaliteiten en talenten je hebt. Ook zijn we er op uit om niet voor de hand liggende zaken boven tafel te krijgen. De meeste mensen hebben geen volledig beeld van hun kwaliteiten en talenten. Door die in beeld te brengen ontstaan er meer mogelijkheden en andere loopbaanpaden die voorheen niet voor mogelijk gehouden werden. Veel van onze coaches ontdekken kwaliteiten of interesses die ze nooit verwacht hadden.

Samen met de coach wordt gezocht naar ontwikkelingsmogelijkheden in de huidige, of in een nieuwe functie (eventueel buiten de organisatie). Loopbaancoaching kan resulteren in verandering of uitbreiding van de functie, verantwoordelijkheden of taken. Het doel is een concreet en toekomstbestendig plan waardoor je met plezier en energie jezelf kunt ontwikkelen binnen je functie én je carrière!

Wij houden kantoor in Etten-Leur en werken op locatie in Breda, Tilburg, Eindhoven, Bergen op Zoom en Roosendaal.


Wil je meer weten of een kennismakingsafspraak maken?

Ben je benieuwd hoe persoonlijke coaching jou kan helpen of heb je vragen? Neem nu contact met ons op, we helpen je graag.