Wij zijn RMO Coaching & Training

Frans Reunis
Coach & Trainer

Mijn passie is het helpen van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en het functioneren in een organisatie. Dit doe ik met veel plezier in de vorm van coaching, loopbaanadvies en outplacement. Ook werk ik graag met teams. Ik heb een achtergrond als consultant, adviseur en leidinggevende in het bedrijfsleven en voor de (gemeentelijke) overheid.

24 jaar geleden heb ik RMO Coaching & Training opgericht. Wij richten ons op de relatie tussen de mens en zijn/haar werk. Wij zijn actief in alle sectoren van de arbeidsmarkt waardoor wij onze klanten altijd eens een blik in een andere keuken kunnen laten werpen.

Yvonne Betting
Coach & Trainer

Het is mijn overtuiging dat wanneer mensen werken in lijn met hun passie, ze de energie en de kracht hebben om hun doelen te bereiken. Als coach van teams of individuen help ik mensen om op een adequate manier hun sterkten en zwakten aan de slag te gaan.

Als trainer werk ik met mensen die hun prestaties willen verbeteren. Eén van mijn specialiteiten is het coachen van vrouwen die beter in staat willen zijn om hun privé en zakelijke leven op elkaar af te stemmen. Ik help ze om in hun kracht te komen, en leer hen hoe zich te focussen, zodat ze kunnen bereiken wat ze echt willen in het leven.

Locatie Etten-Leur

Wij zijn gevestigd in een karakteristiek rijksmonument in Etten-Leur (nabij Breda). Door onze klanten wordt de locatie als inspirerend en rustgevend ervaren. Het pand is gebouwd in 1853 en is een lange tijd bewoond door Sybrand Heerma van Voss. Heerma van Voss was een pionier op het gebied van sociaal beleid. Hij richtte voor zijn medewerkers het eerste pensioenfonds in Nederland op. Hij organiseerde de eerste vliegtuigopstijging in Nederland. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Etten-Leur. Wij werken ook op locatie in Zeeland, Bergen-op-Zoom, Roosendaal, Den-Bosch, Breda, Rotterdam, Tilburg en Eindhoven.
Locatie
Korte Brugstraat 70
4871 XT - Etten-Leur

In contact komen met een RMO Coach?