Coaching Roosendaal

Wij bieden persoonlijke coaching in Roosendaal en omgeving. Al ruim 20 jaar bieden wij coachingstrajecten op maat aan onze klanten. Inmiddels hebben we al ruim 500 van zulke trajecten mogen begeleiden. Ons doel is om jou te helpen om beter en prettiger te werken. We nodigen je graag uit voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking met een van onze coaches in Roosendaal of omgeving!
Kom in je kracht en wordt regisseur van jouw loopbaan met een RMO coach in Roosendaal!

Samen met de coach van RMO zul jij of jouw medewerker gaan werken aan een concreet doel. Dit is bijna altijd in de vorm van een individueel traject. Het doel van dit traject is om een positieve verandering teweeg te brengen. Dit is gewenst als je meer uit jezelf wilt óf moet halen. We zien vaak dat coachees na het traject met hernieuwd plezier en energie aan het werk gaan. Coaching kan ingezet worden om een probleem aan te pakken, maar ook om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Als je met een van de volgende vragen loopt, kan coaching een goede keuze zijn.

  • Ik heb een nieuwe (leidinggevende) functie, hoe ga ik hier mee om?
  • Hoe voorkom ik een burn out?
  • Op welke manier kan ik na een burn-out weer terug in mijn kracht komen?
  • Hoe moet ik omgaan met stress?
  • Hoe haal ik meer voldoening en waardering uit mijn werk?
  • Zit ik nog wel op de juiste plek in mijn functie?
  • Hoe ga ik de volgende stop in mijn carrière maken?
  • Hoe ga ik als manager om met stress?

Coaching Roosendaal

De aanpak van de RMO coach in Roosendaal

Wij hechten veel waarde aan onze aanpak. Onze klanten beschrijven onze aanpak als persoonlijk én resultaatgericht. We houden niet van zweverige verhalen, wel van een concrete aanpak om jouw doel te halen. Iedere uitdaging op het werk is anders en iedere coachingsbehoefte is uniek. Een wederzijdse klik tussen jou en de coach is het fundament van het traject. De wekelijkse of tweewekelijkse coaching sessies vinden plaats bij RMO op kantoor of op een locatie in bijvoorbeeld Roosendaal. We werken ook in andere plaatsen in Noord-Brabant, zoals Etten-Leur, Halderberge en Rucphen.

Kennismaking met jouw coach in Roosendaal

In een oriënterend kennismakingsgesprek met de coach zul je bespreken wat het doel is dat jij wilt bereiken. De coach adviseert je wat de meest effectieve manier is om dit te bereiken. Als je na dit gesprek besluit om met de coach van RMO verder te gaan dan stelt deze een traject voor. Vergeet niet om je werkgever te vragen of er een budget is voor coaching, bij veel organisaties bestaat zo’n budget namelijk! Na akkoord op het traject zullen de coaching sessies wekelijks of om de week plaatsvinden. Als er urgentie is kan de frequentie van de sessies in het begin ook hoger zijn om snel resultaat te boeken (bijvoorbeeld bij een burn-out of stress).

Kennis en ervaring van de RMO coaches in Roosendaal

De coaches van RMO zijn gecertificeerd als NLP Master Practitioner, Heartmath coach en ervaren als mindfulness coach. Dus als je een NLP, Heartmath of Mindfulness coach in Roosendaal zoekt ben je bij RMO ook aan het goede adres.
RMO coaching werkt zowel voor non-profit als profit organisaties. Denk hierbij aan het onderwijs, de zorg, MKB bedrijven, logistieke bedrijven, waterschappen, gemeenten en hi-tech bedrijven. We hebben ervaring met diverse vormen van coaching, zoals NLP coaching, mindfulness coaching, burn-out coaching, stress coaching en management en executive coaching.

Wil je vrijblijvend en vertrouwelijk kennismaken met een RMO coach in Roosendaal?

Een coach kies je niet zomaar. Een klik tussen jou en de coach én een vertrouwde omgeving zijn erg belangrijk. We nodigen je daarom graag uit om eens kennis te maken met een van onze coaches. Dit kan bij ons op kantoor of in Roosendaal.