Coaching Bergen op Zoom

Wij bieden coaching aan in Bergen op Zoom, Lepelstraat en Halsteren. Sinds 1999 helpen wij met veel plezier mensen om hun doelen te bereiken. Al ruim 20 jaar bieden wij coachingstrajecten aan mensen in Bergen op Zoom die prettiger en beter willen functioneren op hun werk. We hebben inmiddels meer dan 500 mensen mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en carrière. Wij werken o.a. voor gemeenten, waterschappen, MKB bedrijven en Hi-Tech bedrijven maar ook voor logistieke bedrijven, de zorg en het onderwijs. Wanneer een medewerker vastloopt in zijn of haar werk bent u bij ons aan het juiste adres om dit te verhelpen. We nodigen je graag uit om met een coach van RMO kennis te maken. Dit is kosteloos en vrijblijvend!
Regisseur van jouw loopbaan!

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding met als doel iemand in positieve zin te veranderen. Wij geloven dat een coach er is voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen óf moet halen. Ieder traject bij RMO is maatwerk met een individuele aanpak en nauw persoonlijk contact met een RMO coach in de omgeving van Bergen op Zoom. Wij hebben ervaring met burn-out coaching, management en executive coaching, persoonlijke coaching, mindfulness, NLP coaching en stress coaching. Samen met de coach ga jij, of jouw medewerker, werken aan een concreet doel. Het doel is om in positieve zin te veranderen. Bijvoorbeeld omdat je meer uit jezelf wil óf moet halen. Na het coachingstraject in Bergen op Zoom of omgeving zul je met meer plezier, energie en voldoening aan het werk gaan.

Wanneer kan coaching helpen?

Coaching kan helpen in diverse situaties, bijvoorbeeld als je met de volgende vragen loopt.

  • Ik heb een nieuwe (leidinggevende) functie, hoe ga ik hier mee om?
  • Hoe voorkom ik een burn out?
  • Hoe moet ik omgaan met stress?
  • Hoe verminder ik angst en onzekerheid?
  • Hoe haal ik meer voldoening en waardering uit mijn werk?
  • Zit ik nog wel op de juiste plek in mijn functie?
  • Hoe ga ik de volgende stop in mijn carrière maken?

Coaching Bergen op Zoom

Wij werken in omgeving Bergen op Zoom

Onze senior coaches hebben een brede ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven (zowel profit als non-profit), onder andere in Bergen op Zoom. Ons werkgebied is heel Noord-Brabant. Wij kunnen langskomen bij jouw organisatie op kantoor in Bergen op Zoom, Steenbergen, Tholen en Woensdrecht. Je bent ook van harte welkom bij ons op kantoor in Etten-Leur voor een vrijblijvend en vertrouwelijk kennismakingsgesprek, waarna we de coaching in Bergen op Zoom voort kunnen zetten.

Coaching in Bergen op Zoom bij RMO

Onze klanten beschrijven onze aanpak als persoonlijk en resultaatgericht. Wij houden niet zo van zweverige verhalen. Liever coachen we je gericht om concrete doelen te halen. Ieder probleem of uitdaging is uniek, zo ook onze coachingstrajecten. Eerst zul je een coach van RMO ontmoeten om te kijken of er een klik is. Een wederzijdse klik en vertrouwen tussen de coach en jou is een belangrijk vertrekpunt. De wekelijkse of tweewekelijkse coaching sessies vinden plaats bij RMO op kantoor of in Bergen op Zoom.

In een eerste oriënterend gesprek bespreek je met de coach wat jij wil bereiken. De coach zal je adviseren hoe dat kan. Wil je na dit gesprek verder met de coach? In dat geval stelt de coach een traject aan je voor en worden er wekelijkse coachings sessies in Bergen op Zoom of omgeving afgesproken.
Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak waarbij maatwerk voorop staat. Wij kunnen je na een intake gesprek het beste adviseren wat voor coachingstraject oplossing kan bieden. Als je na het vrijblijvende gesprek met de coach een positief gevoel hebt over een samenwerking dan brengen wij een offerte uit op maat. Vaak bieden werkgevers hun werknemers een budget aan voor coaching, het is altijd raadzaam om hier naar te informeren.
Onze coaches hebben tevens een certificering als Heartmath coach, NLP Master Practitioner en zijn ervaren met mindfulness.

Vrijblijvend kennismaken met een coach in Bergen op Zoom?

Een goede klik tussen jou en de coach is erg belangrijk. We nodigen je graag uit om kennis te maken met een van onze coaches. In dit vertrouwelijke en vrijblijvende gesprek wordt ingegaan op de behoefte die je hebt. Dit kan bij ons op kantoor of op een locatie in Bergen op Zoom.