Coaching Bergen op Zoom

Wij bieden coaching aan in Bergen op Zoom, Lepelstraat en Halsteren. Al ruim 20 jaar bieden wij coachingstrajecten aan mensen die prettiger en beter willen functioneren op hun werk. We hebben inmiddels meer dan 500 mensen mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. We nodigen je graag uit om met een coach van RMO kennis te maken. Dit is kosteloos en vrijblijvend!
Regisseur van jouw loopbaan!

Samen met de coach ga jij, of jouw medewerker, werken aan een concreet doel. Het doel is om in positieve zin te veranderen. Bijvoorbeeld omdat je meer uit jezelf wil óf moet halen. Na het coachingstraject zul je met meer plezier, energie en voldoening aan het werk gaan. Coaching kan helpen in diverse situaties, bijvoorbeeld als je met de volgende vragen loopt.

  • Ik heb een nieuwe (leidinggevende) functie, hoe ga ik hier mee om?
  • Hoe voorkom ik een burn out?
  • Hoe moet ik omgaan met stress?
  • Hoe haal ik meer voldoening en waardering uit mijn werk?
  • Zit ik nog wel op de juiste plek in mijn functie?
  • Hoe ga ik de volgende stop in mijn carrière maken?

Coaching Bergen op Zoom

Coaching bij RMO

Onze klanten beschrijven onze aanpak als persoonlijk en resultaatgericht. Wij houden niet zo van zweverige verhalen. Liever coachen we je gericht om concrete doelen te halen. Ieder probleem of uitdaging is uniek, zo ook onze coachingstrajecten. Eerst zul je een coach van RMO ontmoeten om te kijken of er een klik is. Een wederzijdse klik en vertrouwen tussen de coach en jou is een belangrijk vertrekpunt. De wekelijkse of tweewekelijkse coaching sessies vinden plaats bij RMO op kantoor of in Bergen op Zoom.

In een eerste oriënterend gesprek bespreek je met de coach wat jij wil bereiken. De coach zal je adviseren hoe dat kan. Wil je na dit gesprek verder met de coach? In dat geval stelt de coach een traject aan je voor en worden er wekelijkse coachings sessies afgesproken.

Onze coaches hebben tevens een certificering als Heartmath coach, NLP Master Practitioner en zijn ervaren met mindfulness.
.

Vrijblijvend kennismaken met een coach in Bergen op Zoom?

Een goede klik tussen jou en de coach is erg belangrijk. We nodigen je graag uit om kennis te maken met een van onze coaches. In dit vertrouwelijke en vrijblijvende gesprek wordt ingegaan op de behoefte die je hebt. Dit kan bij ons op kantoor of in Bergen op Zoom.