Coaching Eindhoven

Wij bieden persoonlijke coaching aan medewerkers van organisaties in Eindhoven. Sinds 1999 zijn wij ervaren in het aanbieden van maatwerk coachingstrajecten. Ruim 500 mensen hebben wij inmiddels mogen helpen om beter en prettiger te werken. Ons kantoor is gevestigd in Etten-Leur en ons werkgebied is heel Noord-Brabant, waaronder Eindhoven. Wij werken veel voor opdrachtgevers in Eindhoven bijvoorbeeld op de High Tech Campus. Maar ook bedrijven in de zorg, het onderwijs, gemeenten, waterschappen, MKB en in de logistiek hebben we succesvol geholpen. We komen graag bij je langs voor coaching in Eindhoven, maar ook in bijvoorbeeld Valkenswaard, Best of Sint-Oedenrode. Maak kosteloos en vrijblijvend een kennismakingsafspraak met een coach van RMO in Eindhoven of omgeving!
Wanneer wordt coaching ingezet?

Samen met een coach werk jij of werkt jouw medewerker aan een bepaald doel, dit is meestal in de vorm van een individueel traject. Coaching heeft als doel om de medewerker in positieve zin te helpen veranderen. Dit is gewenst als de medewerker meer van zijn potentieel wil benutten óf als een medewerker meer uit zichzelf moet halen. Een coachingstraject kan bijdragen aan meer plezier en energie in het werk. Als je jezelf de onderstaande vragen wel eens stelt, kan coaching door RMO in Eindhoven zin hebben.

  • Hoe kan ik een burn-out voorkomen?
  • Ik heb een burn-out, hoe kom ik weer terug in mijn kracht?
  • Hoe kan ik omgaan met werkgerelateerde stress?
  • Hoe kan ik meer voldoening en plezier in mijn werk beleven?
  • Hoe zorg ik voor meer erkenning voor mijn functie en prestaties?
  • Ik vraag mij af of ik nog wel op de juiste plek zit. Hoe kan ik mijn carrière verder vorm geven?
  • Ik ben een manager of leidinggevende, hoe ga ik om met stress?

Coaching Eindhoven

Een coachingstraject bij RMO in Eindhoven

Een coach van RMO hecht veel waarde aan een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Geen zweverige verhalen, maar concreet werken om het gewenste doel te behalen. Omdat we uit ervaring weten dat iedere uitdaging op het werk anders is, hebben wij geen gouden formule. Iedere coachingsbehoefte is uniek. Een goede klik tussen jou en de coach is het belangrijkste fundament van een coachingstraject. De sessies kunnen plaatsvinden bij RMO op kantoor of in Eindhoven op locatie.

Oriëntatiegesprek Coaching Eindhoven

Tijdens een eerste oriënterende kennismaking met de coach bespreek je welk doel je wilt bereiken. De coach zal je adviseren en een voorstel voor een traject doen. Mocht je besluiten met een de coach van RMO verder te willen, dan wordt meestal een wekelijkse sessie afgesproken. Bij een burn-out of bij erge stress wordt in het begin meestal intensiever gecoacht om snel resultaat te boeken.

Onze coaches zijn gecertificeerd NLP Master Practitioner en zijn ervaren met mindfulness coaching. Als je een NLP of mindfulness coach zoekt in Eindhoven ben je dus bij RMO ook in goede handen! Daarnaast hebben we ruime ervaring met management en executive coaching, stress coaching en persoonlijke coaching.

Wil je vrijblijvend kennismaken met een RMO coach in Eindhoven?

Wij snappen dat je niet zomaar een coach kiest. Er moet een wederzijdse klik én vertrouwen zijn. We nodigen je daarom graag uit voor een vertrouwelijke en vrijblijvende kennismaking. Dit kan bij ons op kantoor maar ook op een locatie naar keuze in Eindhoven.