Referenties > Margie Wijtman

Enkele jaren geleden heb ik contact met RMO opgenomen. In die periode ging ik maar door en door en ik ging mij afvragen of ik al de dingen, die ik deed eigenlijk nog wel leuk vond. Op een gegeven moment begon ik aan van alles te twijfelen. Het was heel erg vermoeiend en toen ik een ongeluk kreeg (gelukkig alleen materiële schade) was dat het moment waarop ik me realiseerde dat er iets moest gaan gebeuren.
Onze HR- manager pakte dat heel serieus op en door haar heb ik contact gezocht met RMO.
Ik voelde al bij de kennismaking veel vertrouwen tussen mij en de coach Er werd ook doorgepakt! Het allerbeste aan de RMO aanpak vond ik, dat mijn coach meteen aanvoelde waar de zere plek zat en dat ik handvatten kreeg waarmee ik direct aan de slag kon.
Daardoor kwam er een proces op gang waardoor mijn mindset veranderde. Ik ben een stuk zelfverzekerder geworden en kan nu mijn sterke kanten en ook mijn minder sterke kanten

Voorheen legde ik altijd de nadruk op mijn zwaktes nu (h)erken ik mijn sterke kanten


Niet alles hoeft perfect te zijn, ik kan nu beter ‘loslaten’. Ik heb een duidelijk zelfbeeld gekregen. Ook de mensen in mijn omgeving hebben de effecten van de coaching ervaren. Zelfs mijn vader heeft de coach gecomplimenteerd!