Referenties > René Reijngoudt

In eerste instantie heb ik zelf een coachingstraject gevolgd bij RMO en ervaren wat me dat gebracht heeft. Op een gegeven ogenblik had ik een medewerker die ook coaching kon gebruiken en toen dacht ik meteen weer aan RMO. Vervolgens heb ik meerdere mensen zo’n traject laten doen.

 

“Medewerkers, die een traject bij RMO gelopen hebben, zijn zelfverzekerder en er valt weer afspraken mee te maken, dat merkt de omgeving direct. Het is gewoon win-win!”

Ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn en wat mijn medewerkers nodig hebben. Ze lezen zich in de persoon in en ze weten zo precies de kern te pakken waar het om draait. Vervolgens zetten ze met de medewerker de stappen die nodig zijn. Uiteraard is dat voor mij als opdrachtgever erg fijn. Mensen krijgen inzicht in waar ze op vastlopen en welke stappen ze kunnen zetten om daar uit te komen. Van mijn medewerkers krijg ik ook terug dat er persoonlijke aandacht is en dat er echt iemand voor jou is, die naar je luistert. Ook de omgeving merkt het als iemand een coaching bij RMO heeft gehad. Mensen zitten beter in hun vel, weten hun sterke kanten, maar ook waar ze minder goed in zijn en dat helpt ze vooruit. Ze zijn zelfverzekerder en er valt weer afspraken mee te maken, dat merkt de omgeving direct. Het is gewoon win-win. In de afgelopen jaren heb ik een aantal medewerkers hierheen gestuurd en allemaal met succes, dus ik beveel RMO van harte aan!

Ook de omgeving merkt het als iemand een coaching bij RMO heeft gehad. Mensen zitten beter in hun vel, weten hun sterke kanten, maar ook waar ze minder goed in zijn en dat helpt ze vooruit. Ze zijn zelfverzekerder en er valt weer afspraken mee te maken, dat merkt de omgeving direct. Het is gewoon win-win. In de afgelopen jaren heb ik een aantal medewerkers hierheen gestuurd en allemaal met succes, dus ik beveel RMO van harte aan!