Referenties > Marc Mutsaers

Toen ik na een burn-out weer terugkeerde op mijn werk wist het eigenlijk al meteen: het wordt tijd dat ik van werkkring ga veranderen!
in goed overleg met mijn directeur besloten we RMO Coaching & Training in te schakelen om mij te begeleiden, want ik had wel wat vragen: “moet ik in dezelfde richting verder gaan of kan ik beter iets anders gaan doen?” en “hoe pak ik dat aan?”. Het was immers lang geleden dat ik had gesolliciteerd.

Ik kreeg een duidelijk beeld van mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt

Door het begeleidingstraject bij RMO Coaching & Training kreeg ik een duidelijk beeld van mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Het was een diepgaand en intensief traject. De coach van RMO exploreerde niet alleen mijn interesses en kwaliteiten, maar ook mijn meer persoonlijke leven. Zodoende werd mijn passie duidelijk: mensen helpen in hun ontwikkeling. De eerste resultaten van het traject vond ik ronduit verrassend. Er kwam een totaal andere richting uit dan ik tot dan toe had gevolgd. Gelet op mijn leeftijd leek het beter om via ‘netwerken’ een baan te zoeken in plaats van via het gewone solliciteren. RMO introduceerde mij in hun netwerk en dit leidde na een korte tijd tot een baan als docent natuurkunde aan de Mencia de Mendoza scholengemeenschap in Breda. Een totaal andere functie dan ik had en ook totaal anders dan ik ooit zelf had kunnen bedenken. Ik heb het uitermate naar mijn zin in deze functie en belangrijker nog: de leerlingen zijn zeer tevreden met mij als hun docent!