Referenties > Ad Boemaars

Na een reorganisatie was ik in een burnout terecht gekomen. Daar wilde ik hulp voor om er weer uit te komen Dit was uiteraard een hele lastige situatie. Ik durfde toen zelfs het huis niet meer uit te komen. Van een collega kreeg ik het advies om met RMO Coaching en Training contact op te nemen. Hij had daar goede ervaringen mee. Ik was mijn zelfvertrouwen kwijt en met de coach van RMO had ik direct een positieve klik. De coach had veel inlevingsvermogen en hielp mij op weg. Ik dacht meteen bij het intakegesprek: ‘daar ga ik wat aan hebben’. Wat ik heel belangrijk vond was dat de coach van RMO mij hielp weer op de rails te komen. Een duwtje in de rug heb je in zo’n situatie wel nodig.
Nadat ik uit mijn burn-out was gekomen koos ik ook voor RMO om mij te helpen in het zoeken en vinden van een nieuwe baan, een baan die mij weer de nodige uitdagingen en voldoening zou bieden.

Een goede klik met de coach is van groot belang, dat werkt stimulerend


Door het begeleidingstraject vond ik mezelf weer terug. Het enthousiasme van de RMO coach en het benadrukken van waar ik wel goed in ben werkte zeer stimulerend.
De klik met een coach vind ik van groot belang. Dat je jezelf kan zijn bij een coach
Het begeleidingstraject heeft er uiteindelijk voor mij in geresulteerd dat ik een nieuwe functie als directeur van de Stichting Welzijn in Zundert heb kunnen vinden. Een boeiende en plezierige baan!