Referenties > Marco van Leeuwen

Met een team binnen mijn afdeling had ik een doorontwikkeling voor ogen en met de teamcoach van RMO had ik gelijk een goede klik. De eerste contacten verliepen uitermate positief en de rest ging daarna vanzelf.

De begeleiding verliep professioneel en soepel, er werd snel en adequaat gereageerd op vragen en er was een goede afstemming. De aanpak van RMO was niet alleen goed door de persoonlijke aandacht voor het team, maar ook door het stuk extra voor mij als opdrachtgever. Daardoor is het een totaalplaatje geworden. Kenmerkend voor de coach in dit traject was niet alleen haar professionele aanpak en positieve instelling, maar ook de face-to-face-gesprekken waarin ze zaken bespreekbaar maakte.

Het resultaat: dat het team nu goed in staat is om elkaar van feedback te voorzien en dat ook werkelijk doet

Hierdoor blijven er geen zaken meer hangen en is het echte teamgevoel ontstaan. Voor mijzelf als leidinggevende ervaar ik, dat ik nu mijn mensen wat gemakkelijker feedback kan geven. Ik merk dat ze nu beter in staat zijn om het te ontvangen en om het een plaats te geven. Het nieuwe gedrag van mijn mensen heeft ook een zichtbaar effect op de organisatie.

Het team zelf vraagt nu nog steeds: wanneer gaan we weer een sessie doen bij RMO?