Referenties > Martien Kats
☆☆☆☆☆ 5 van 5 Door Martien Kats – 17 November 2017Mijn leidinggevende adviseerde mij een coachingstraject bij RMO. Ik had een issue in communicatie en de omgang met mijn collega’s. Het eerste contact was gelijk positief en de coach bood een luisterend oor. Ze ging gericht op zoek naar waar de vraag lag en wat mijn behoeften waren.

 

“Ik kan nu beter naar anderen luisteren, naar wat zij te zeggen hebben”

De begeleiding verliep heel positief, er werd tijd voor me genomen en dat gaf me een goed en vertrouwd gevoel. Het kantoor van RMO is een erg fijne omgeving om in gecoacht te worden en dat draagt zeker bij om je doelen te realiseren. Het resultaat was voor mij meer zelfvertrouwen, ik heb mijn successen leren vieren en anders naar mijn collega’s leren kijken.

Resultaten van het coaching traject

Mijn collega’s geef ik nu de ruimte en ook het vertrouwen, dat ze hun zegje kunnen doen. Ik kan nu veel gemakkelijker meebewegen met anderen en toch mijn doelen gerealiseerd krijgen. Ik vond het knap hoe mijn coach er via verschillende wegen en technieken achter kwam waar mijn specifieke vragen en behoeften lagen. Mijn omgeving heeft ook gemerkt, dat ik anderen nu meer ruimte bied voor hun eigen inbreng en dat er naar ze geluisterd wordt. Ik zou RMO dan ook zeker aanbevelen. Want ze geven je inzichten, bieden je handvatten en helpen je op weg en dat in een bijzondere en vertrouwde omgeving.