Loopbaancoach Eindhoven

 • Zoek je een nieuwe koers binnen je loopbaan?
 • Wil je jezelf snel ontwikkelen binnen een nieuwe functie?
 • Kom je er niet helemaal uit wat je nu écht wilt?
 • Zit je nog wel op de juiste plek?
 • Is het tijd voor ‘iets’ anders?

Loopbaancoaching in Eindhoven bij RMO Coaching helpt je om dit soort vragen te beantwoorden, zodat jij met succes nieuwe stappen kunt gaan zetten.

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend consult met een loopbaancoach in Eindhoven!
De onderdelen van loopbaancoaching in Eindhoven:

Als je na een kennismaking besluit om met een RMO loopbaancoach verder te willen, beginnen we met een gedegen analyse van de huidige situatie. We zullen kijken naar jouw sterke en minder sterke punten en waar je op dit moment staat in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook nemen we in veel gevallen een intelligentie- en beroepskeuze onderzoek bij je af. Dit geeft je een goed beeld van jouw (onbenutte) potentieel. Vervolgens gaan we feedback verzamelen van mensen die jou kennen, dit helpt je om zogenaamde ‘blinde vlekken te ontdekken’. De input van mensen in jouw (werk-) omgeving levert vaak nieuwe inzichten. Dit alles kan op een locatie naar keuze in Eindhoven, maar het is ook mogelijk om

Als we de basis hebben gelegd gaan we aan de slag met onderstaande vragen en topics:

 • Wat zijn voor jou drijfveren?
 • Aan welke aspecten van werk hecht jij veel waarde?
 • Wat geef jou energie en voldoening?
 • Wat is de juiste balans tussen werk en privé?
 • Wat voor carrièrepad past het beste bij je?
 • Welke (verborgen) talenten en kwaliteiten bezit je?
 • Hoe ga je de volgende stap in jouw carrière zetten?
 • Copingstijl en denkstijlen (hoe ga je met moeilijke situaties om?)

Loopbaancoach Eindhoven

Het Loopbaanadvies van een Loopbaancoach in Eindhoven

Gedurende het traject in Eindhoven of omgeving zul je tot de antwoorden komen op vragen waar je mee loopt én zul je een concreet plan formuleren om van jouw loopbaan een succes te maken. De coach geeft je realistische en persoonlijke suggesties om jezelf verder te gaan ontwikkelen. Als je dat wilt kunnen we ook een studie- of opleiding advies geven. Ook zul je met de coach aan de slag gaan om bepaalde vaardigheden te ontwikkelen die je zullen helpen in je loopbaan. Hierbij kun je denken aan spreken in het openbaar, effectief communiceren, jezelf presenteren, netwerken, beïnvloeden en overtuigen.

Loopbaancoaching leidt vaak tot nieuwe inzichten en opent nieuwe deuren die je wellicht vooraf niet voor mogelijk gehouden had. Een voorbeeld hiervan is Sjoukje, zij besloot om na de loopbaancoaching bij RMO een hele nieuwe weg in te slaan. Ze werd correspondent voor de NOS in Marokko.

3 Fundamentele vragen beantwoord tijdens het loopbaancoachingtraject in Eindhoven

Centraal in de loopbaancoaching staan 3 vragen. Samen met de loopbaancoach Eindhoven ga je hier de antwoorden op vinden.

 1. Wat voor soort werk/functie maakt mij gelukkig?
 2. Wat voor talent en kwaliteiten heb ik in huis?
 3. Hoe combineer ik deze twee in een rol waar op de arbeidsmarkt vraag naar is?

Maak kennis met jouw loopbaancoach Eindhoven

Het is erg belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en jouw loopbaancoach. Daarom nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek, geheel vrijblijvend. Zo kunnen jij en de loopbaancoach elkaar leren kennen en ontdekken of je met elkaar wilt samenwerken.