Loopbaancoaching in Dordrecht

Sinds 1999 helpen wij met veel plezier mensen om hun doelen te bereiken door middel van loopbaanbegeleiding. Je bent bij ons op het juiste adres voor een loopbaancoach in Dordrecht. Naast Dordrecht zijn we ook actief in de omgeving en in de regio Noord-Brabant Sinds onze oprichting hebben we ruim 500 mensen mogen helpen in hun loopbaan. Wij werken o.a. voor gemeenten, waterschappen, logistieke bedrijven, MKB bedrijven en Hi-Tech bedrijven, maar ook voor het onderwijs en de zorg. Wanneer een medewerker vastloopt in zijn of haar werk of een medewerker onbenut talent heeft, ben je bij ons aan het juiste adres.
Wanneer schakel je een loopbaancoach in Dordrecht in?

Loopbaanbegeleiding is een vorm van persoonlijke begeleiding met als doel iemand in positieve zin te veranderen. Wij geloven dat een loopbaancoach er is voor iedereen die meer uit zichzelf wil óf moet halen. Ieder loopbaantraject bij RMO in Dordrecht is maatwerk met een individuele aanpak en nauw persoonlijk contact met een RMO loopbaancoach.

Wordt regisseur van jouw eigen loopbaan met een loopbaancoach in Dordrecht!

Wij begeleiden jou of jouw medewerker in het invulling geven van de loopbaan. Dit kan binnen de huidige functie, in een nieuwe baan of tijdens het zoeken naar werk. Het kan ook ingezet worden bij omscholing of het kiezen of volgen van een opleiding. De loopbaan coaches van RMO hebben een achtergrond als beroeps- en studiekeuze adviseur. Samen met de coach wordt gezocht naar ontwikkelingsmogelijkheden in de huidige, of in een nieuwe functie (eventueel buiten de organisatie). Loopbaancoaching bij RMO in Dordrecht kan resulteren in verandering of uitbreiding van de functie, verantwoordelijkheden of taken. Het doel is een concreet en toekomstbestendig plan waardoor je met plezier en energie jezelf kunt ontwikkelen binnen je functie én je carrière!

In het loopbaantraject vind je antwoorden op deze vragen:

  • Welke talenten heb ik en hoe kan ik deze benutten?
  • Over welk werk- en denkniveau beschik ik?
  • Wat voor organisatie(-cultuur) en functie past bij mij?
  • Wat is mijn zelfbeeld, en klopt dit met het beeld dat anderen van mij hebben?
  • Wat motiveert mij?
  • Waar liggen ontwikkelingsmogelijkheden voor mij?
  • Op welke manier kan ik contact leggen met relevante organisaties?
  • Ik loop vast in mijn werk, hoe kom ik verder?
  • Ik heb last van onzekerheid of stress, hoe kom ik hier uit?
  • Hoe ga ik mijn verdere loopbaanontwikkeling vormgeven?

Loopbaancoaching in Dordrecht

Loopbaanbegeleiding Dordrecht en omgeving

Onze senior loopbaancoaches hebben een brede ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven (zowel profit als non-profit). Ons werkgebied bestaat uit Dordrecht en heel Noord-Brabant. Wij kunnen langskomen bij jouw organisatie op kantoor in Dordrecht, maar je mag ook altijd langskomen bij ons op kantoor in Etten-Leur voor een vrijblijvend en vertrouwelijk kennismakingsgesprek.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak waarbij maatwerk loopbaancoaching voorop staat. Wij kunnen je na een intake gesprek het beste adviseren wat voor loopbaantraject oplossing kan bieden. Als je na het vrijblijvende gesprek met de loopbaancoach een positief gevoel hebt over een samenwerking dan brengen wij een offerte uit op maat. Vaak bieden werkgevers hun werknemers een budget aan voor loopbaanbegeleiding, het is altijd raadzaam om hier naar te informeren.

Maak vrijblijvend én vertrouwelijk kennis met een loopbaancoach!

Het vinden van een goede loopbaancoach waar het mee klikt, doe je niet zomaar, dat snappen wij. Daarom nodigen we je graag uit voor een vertrouwelijk en vrijblijvende kennismaking. Dit kan bij ons op kantoor of op een locatie in Dordrecht.