Loopbaancoach Bergen op Zoom

 • Zit je nog wel op de juiste plek?
 • Vraag je je af of het tijd voor ‘iets’ anders is?
 • Twijfel je over een nieuwe koers?
 • Hoe ontwikkel je jezelf snel binnen jouw nieuwe functie?
 • Wat wil je nou écht?

Loopbaancoaching gaat je helpen om vragen zoals deze te beantwoorden. Zo kun jij succesvol de volgende stappen gaan zetten in jouw loopbaan in Bergen op Zoom of ergens anders.

Bij RMO ben je welkom voor een vrijblijvend kennismakingsconsult met een loopbaancoach in Bergen op Zoom! Tijdens dit gesprek kijken we of we een klik hebben, want dat is erg belangrijk voor succesvolle loopbaancoaching!
Hier gaan we mee aan de slag tijdens de loopbaancoaching in Bergen op Zoom:

Besluit je na de kennismaking met de RMO loopbaancoach verder te gaan, dan maken we eerst een analyse van jouw sterke en minder sterke eigenschappen. We kijken ook naar jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling tot nu toe. Een intelligentie- en beroepskeuze onderzoek behoort ook tot de mogelijkheden. Dit helpt je om een goed beeld te krijgen van (onbenut) potentieel. Ook verzamelen we samen feedback van personen die jou kennen. Denk hierbij aan mensen in jouw directe (werk-) omgeving. Dit helpt je om inzicht te krijgen in jouw ‘blinde vlekken’. Deze feedback geeft altijd een hoop nieuwe inzichten.

Nadat we de basis gelegd hebben en jij weet waar je staat gaan we aan de slag met de volgende topics en vragen:

 • Wat zijn dingen waarvan jij gemotiveerd raakt?
 • Welke aspecten van werk vind jij belangrijk?
 • Waar haal jij je energie en voldoening uit?
 • Hoe kun je een gezonde balans tussen het werk en privé behouden?
 • Welke richting kun je het beste op in jouw carrière?
 • Over welke (onbenutte) talenten en kwaliteiten beschik jij?
 • Hoe kun je die volgende stap in jouw carrière gaan zetten?

Loopbaancoach Bergen op Zoom

Het Loopbaanadvies van een loopbaancoach in Bergen op Zoom

Gaandeweg het traject zul je de antwoorden tegenkomen op de vragen die je hebt én je zult een concreet plan ontwikkelen om van jouw loopbaan een succes te kunnen maken. De coach zal je realistische aanbevelingen geven hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Indien gewenst krijg je ook een advies over een mogelijke (vervolg) studie of opleiding. Als er aanleiding toe is, zul je met de coach ook gaan werken aan specifieke vaardigheden die je in jouw loopbaan zullen helpen. Vaardigheden die vaak aan bod komen zijn spreken in het openbaar, effectieve communicatie, time management, netwerken, jezelf presenteren, beïnvloeden en overtuigen.

Het resultaat van loopbaancoaching bij RMO in Bergen op Zoom

Het resultaat van loopbaancoaching is vaak nieuwe zelfinzichten en het opengaan van deuren die je voorheen nooit had verwacht. Loopbaancoaching kan resulteren in verandering of uitbreiding van de functie, verantwoordelijkheden of taken. Het doel is een concreet en toekomstbestendig plan waardoor je met plezier en energie jezelf kunt ontwikkelen binnen je functie én je carrière! Zo kwam Sjoukje door loopbaancoaching bij RMO achter haar passie. Zij zegde haar kantoorbaan op en werd correspondent voor de NOS in Marokko.

3 belangrijke vragen die je gaat beantwoorden door middel van Loopbaancoaching in Bergen op Zoom

Tijdens de loopbaancoaching ga je samen met de loopbaancoach in Bergen op Zoom de antwoorden vinden op 3 erg belangrijke vragen.

 1. Waar wordt ik gelukkig van?
 2. Welke talenten en kwaliteiten heb ik?
 3. Hoe kan ik beide combineren in een functie waar vraag naar is op de arbeidsmarkt?

Wil je vrijblijvend kennis maken met een loopbaancoach in Bergen op Zoom

Graag nodigen wij je uit voor een kennismaking met een loopbaancoach van RMO. Zo kun je de loopbaancoach geheel vrijblijvend leren kennen en ontdekken of je wilt samenwerken. Een wederzijdse klik is namelijk erg belangrijk! Je bent welkom bij ons op kantoor in Etten-Leur, maar we kunnen ook een afspraak maken op een locatie in Bergen op Zoom.