Coaching > NLP Coach Etten-Leur

NLP Coach in Etten-Leur

RMO is gevestigd aan de Korte Brugstraat in Etten-Leur. Onze NLP Coaches zijn gediplomeerd Master Practitioner in NLP. Sinds 1999 helpen wij met veel plezier mensen om hun doelen te bereiken. NLP is een zeer krachtige methodiek die je kan helpen om jouw doelen te bereiken. Wil jij grip op jouw leven? Zelf je koers bepalen en een level leiden zoals jij dat wil?
NLP – Communiceren met jezelf en met anderen

NLP staat voor neuro linguïstisch programmeren. Soms verwart men NLP met een vorm van therapie, dat is het niet. Neuro slaat op het zenuwstelsel en hoe wij zintuigelijk dingen waar nemen, linguïstisch heeft te maken met de betekenis die we geven aan onze waarnemingen en programmeren slaat op het ontdekken, gebruiken en veranderen van onbewuste (gedachte)patronen en interpretaties van de realiteit. NLP richt zich dus op het communiceren met het onderbewustzijn. Een ijsschots in zee wordt vaak gebruikt als metafoor voor de menselijke geest. Net als bij een ijsschots is slechts een klein gedeelte van het bewustzijn zichtbaar aan de oppervlakte. Het grootste gedeelte van de geest, tot wel 90% is het onderbewuste. NLP richt zich specifiek op dit onderbewuste gedeelte.


NLP Coach in Etten-Leur

De invloed van het onderbewuste

Als we onszelf doelen stellen dan gebeurt dit bewust. We nemen ons bijvoorbeeld voor gezonder te gaan leven of beter te presteren in ons werk. Het stellen van doelen alleen is niet genoeg en vaak komen we er na verloop van tijd achter dat we niet op weg zijn om onze doelen te behalen. Dit komt omdat er iets mis gaat in het ‘vertalen’ van onze bewust gestelde doelen naar ons onderbewuste. In NLP wordt daarom vaak gesteld dat het ons bewuste is wat doelen stelt en dat het ons onderbewuste is wat onze doelen al dan niet behaalt. Het is dus van belang om te weten hoe je die vertaalslag kunt maken naar het onderbewuste zodat je jouw doelen zult bereiken!

  1. Wat zijn doelen die jij wil bereiken?
  2. Zijn er bepaalde dingen in je leven die je zou willen veranderen?
  3. Wat verhindert je om je doelen te halen?

NLP Coach Etten-Leur

Hoe kan een NLP coach je helpen

Het doel van NLP coaching is om je te leren hoe je meer grip krijgt op jouw leven zodat je een leven kunt leiden waar jij gelukkig van wordt. Je kunt het vergelijken met een personal trainer bij sport. Net zoals een personal trainer je helpt om fysiek sterk en gezond te worden en blijven helpt een NLP coach je om mentaal gezond en sterk te zijn. Tijdens het coachingstraject leer je krachtige NLP technieken die je in staat zullen stellen om jouw leven te leiden op een manier die jij wil.


Thema’s die aan bod komen tijdens NLP Coaching

  1. Waar sta je nu? (de huidige situatie)
  2. Wat wil je bereiken? (gewenste situatie)
  3. Wat belemmert je om de gewenste situatie te bereiken? (obstakels)
  4. Welke zaken heb je nodig om de belemmeringen te overkomen? (hulpbronnen)
  5. Hoe zet je krachtige technieken uit NLP in om de belemmeringen te overkomen?
  6. Hoe activeer je met behulp van NLP jouw hulpbronnen?
  7. Het maken van een plan van aanpak om jouw doelen te bereiken.

Plan een gratis oriëntatiegesprek met een NLP Coach in Etten-Leur

RMO werkt vanuit een rijksmonument op de Korte Brugstraat in Etten-Leur. De coaches van RMO hebben een NLP Master diploma van het Instituut voor Eclectische Psychologie en de NLPU (University of California in Santa Cruz). Bij het kiezen van een NLP coach is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is tussen jou en de coach. We nodigen je daarom graag uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

Praktische informatie

Looptijd
3 maanden
Locatie
Bij RMO in Etten-Leur of op jouw locatie
Start traject
Meestal binnen 2 weken