Coaching Waalwijk

Wij bieden coaching in Waalwijk, Werkendam, Loon op Zand, Heusden, Woudrichem en Aalburg. Sinds onze oprichting in 1999 hebben we al meer dan 500 mensen mogen begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Als je vrijblijvend kennis wil maken met een coach in Waalwijk ben je van harte welkom, dit is altijd vrijblijvend!
Werken aan concrete doelen met een coach in Waalwijk

Coaching is er voor iedereen die meer uit zichzelf wil óf moet halen. De coach gaat samen met jou (of jouw medewerker) werken aan een concreet doel wat vooraf bepaald wordt. Het doel is altijd om een positieve verandering te maken. Na het traject zul je met aanzienlijk meer voldoening, plezier en energie uit je dagelijkse werk halen. Coaching kan uitkomst bieden in diverse situaties:

  • Als je meer inzicht wilt in jouw potenties en deze wilt benutten in je werk
  • Bij een burn-out
  • Wanneer je stress op je werk ervaart
  • Wanneer je zekerder van jezelf wilt worden
  • Bij problemen op het werk
  • Wanneer je met meer plezier en energie je werk wilt doen
  • Wanneer je het gevoel hebt vast te lopen in je werk

Coaching Waalwijk

Coaching bij RMO in Waalwijk

De aanpak van onze coaches wordt door klanten vaak beschreven als persoonlijk en resultaatgericht. Wij coachen je gericht om concrete doelen te halen. We houden er namelijk meer van om jou succesvol te zien dan van het voeren van zweverige gesprekken. Elk traject is uniek en maatwerk, afgestemd op jouw doelen. Eerst zul je een coach van RMO ontmoeten voor een kennismaking in Waalwijk of omgeving. Een klik tussen jou en de coach is een erg belangrijk vertrekpunt voor de coaching.

Oriëntatie- en kennismakingsgesprek voor coaching in Waalwijk

In het oriënterend gesprek zul je met de coach overleggen wat jij wil bereiken. Op basis hiervan zal de coach jou adviseren hoe dat het beste en snelste kan. Als je na de kennismaking verder wil met de coach dan stelt hij of zij een traject aan je voor. Dit traject kan mogelijk bekostigd worden vanuit je werkgever, vraag dit na bij jouw leidinggevende! Vervolgens worden er wekelijkse of tweewekelijkse coaching sessies ingepland. Deze kunnen plaatsvinden op het kantoor van RMO of in Waalwijk op een locatie van jouw keuze. RMO Coaching werkt in heel Noord-Brabant, dus ook in Waalwijk, Werkendam, Loon op Zand, Heusden, Woudrichem en Aalburg.

Ervaren coaches in Waalijk

Ben je op zoek naar een Heartmath coach of een NLP Coach in Waalwijk? Onze coaches zijn gecertificeerd NLP Master Practitioner, Heartmath coach en hebben ook ervaring met mindfulness coaching. We werken voor diverse soorten organisaties, zowel for-profit als non-profit. Van gemeentes en waterschappen, tot MKB, logistiek, hi-tech, zorg en onderwijs, we hebben al diverse organisaties kunnen helpen de afgelopen 20+ jaar.

Wil je een vrijblijvende consult met een coach in Waalwijk?

Je bent van harte welkom om kennis te maken met een coach en een advies te krijgen. Een coach kies je als het goed is maar één keer, daarom is een goede klik tussen jou en de coach erg belangrijk! Het kennismakingsgesprek is bij RMO altijd geheel vrijblijvend en kan plaatsvinden op een locatie naar keuze in Waalwijk, bij ons op kantoor in Etten-Leur of ergens anders. Neem contact op als je op zoek bent naar coaching in Waalwijk, dan plannen we snel een gesprek in!