Coaching Oosterhout

Al sinds 1999 helpen wij mensen met veel plezier om hun doelen te bereiken. Sinds die tijd hebben we ruim 500 mensen mogen helpen bij het zetten van stappen in hun carrière. Wij werken o.a. voor gemeenten, waterschappen, MKB bedrijven en Hi-Tech bedrijven, maar ook voor logistieke bedrijven, de zorg en het onderwijs. Wanneer een medewerker vastloopt in zijn of haar werk, ben je bij ons aan het juiste adres om hiervoor een oplossing te zoeken. Wij verzorgen coaching in Oosterhout en omgeving, maar ook in andere delen van Noord-Brabant.
Kom in je kracht en wordt regisseur van jouw loopbaan met behulp van een coach in Oosterhout!

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding die als doel heeft om iemand – op een positieve manier – te veranderen. Wij zijn van mening dat een coach hulp kan bieden aan iedereen die meer uit zichzelf wil óf moet halen. Ieder traject bij RMO is een individuele aanpak. Maatwerk en nauw persoonlijk contact met een RMO coach spelen daarbij een grote rol. Wij hebben ervaring met NLP coaching, stress coaching, burn-out coaching, management en executive coaching, persoonlijke coaching, en mindfulness.

Wanneer schakel je een coach in?

  • Bij een burn out
  • Wanneer je stress op je werk ervaart
  • Bij angst of onzekerheid
  • Bij problemen op het werk
  • Wanneer je niet met plezier en energie naar je werk gaat
  • Wanneer je het gevoel hebt vast te lopen in je werk

Coaching in Oosterhout

Onze coaches werken in omgeving Oosterhout

Onze senior coaches hebben een brede ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven (zowel profit als non-profit en in verschillende sectoren). Ons werkgebied is heel Noord-Brabant. Wij kunnen langskomen bij jouw organisatie op kantoor in Oosterhout, Geertruidenberg, Dongen etc. Je bent ook welkom bij ons op kantoor in Etten-Leur voor een vrijblijvend en vertrouwelijk kennismakingsgesprek.

Persoonlijke aanpak van onze coaches in Oosterhout

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak waarbij maatwerk voorop staat. Na het kennismakingsgesprek kunnen wij jou het beste adviseren wat voor coachingsvorm oplossing kan bieden bij jouw problemen of doelen. Heb je na het vrijblijvende gesprek met de coach een goed gevoel over een samenwerking? Dan brengen wij een maatwerk offerte uit. Vaak bieden werkgevers een budget aan voor coaching van hun medewerkers. Informeer hier dus naar bij jouw organisatie.

Maak vrijblijvend én vertrouwelijk kennis met een coach in Oosterhout!

Het vinden van een goede coach waar het mee klikt, doe je niet zomaar. Dat snappen wij. Daarom nodigen we je graag uit voor een vertrouwelijke en vrijblijvende kennismaking. Dit kan bij ons op kantoor of op een locatie in Oosterhout waar jij je prettig voelt. Neem vrijblijvend contact op met ons, zodat we een kennismakingsgesprek voor coaching in Oosterhout kunnen inplannen met je!