Coaching Etten-Leur

Op zoek naar coaching in Etten-Leur? RMO biedt in Etten-Leur persoonlijke coaching aan medewerkers van organisaties. Wij bieden al ruim 20 jaar personal coaching aan medewerkers van organisaties, zo weten wij voor iedere uitdaging of probleem op het werk een passend coachingstraject voor te stellen. Wij houden kantoor aan de Korte Brugstraat vlakbij De Keen en de Schoenmakershoek en zijn gevestigd in een karakteristiek rijksmonument. Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken met een coach in Etten-Leur van RMO!
Wanneer kan een coach helpen?

Coaching is een traject waarin jij of jouw medewerker persoonlijk begeleid wordt. Het doel van een coachingstraject is om iemand te helpen in positieve zin te veranderen zodat jij met plezier en energie naar je werk gaat. Een coach van RMO in Etten-Leur kan je helpen als je meer uit jezelf wil óf moet halen. Als onderstaande vragen spelen voor jou of voor een medewerker, dan kan coaching in Etten-Leur wel eens het antwoord zijn.

  • Hoe kom ik na een burn out weer terug in mijn kracht?
  • Hoe kan ik omgaan met stress in mijn werk?
  • Waar krijg ik energie en plezier van in mijn werk?
  • Hoe worden ik en mijn prestaties meer gezien op het werk?
  • Ik loop vast in mijn werk en carrière, wat nu?
  • Ik ben manager of leidinggevende, hoe ga ik om met stress?

Coaching in Etten-Leur

Hoe verloopt een coachingstraject in Etten-Leur?

Ieder traject is persoonlijk en daarom maatwerk. Bij RMO hebben we geen gouden formule die voor iedereen hetzelfde is. Het belangrijkste is dat je een klik met de coach hebt, en de coach met jou. De sessies met een coach kunnen plaatsvinden in een van de prettige ruimtes van ons kantoor in Etten-Leur, of op een locatie van jouw keuze in Etten-Leur of daarbuiten. Ons werkgebied is heel Noord-Brabant. Wij kunnen langskomen bij jouw organisatie op kantoor in Breda, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Etten-Leur, Moerdijk, Zundert en meer.

Kennismaken met een coach in Etten-Leur

Tijdens een kennismaking met een coach zal besproken worden wat de uitdaging of het probleem is waar je tegen aanloopt in jouw werk of carrière. Op basis daarvan zal de coach een voorstel doen. Denk eraan dat werkgevers vaak een budget bieden voor coaching, dus aarzel niet om daar naar te vragen bij je werkgever. Mocht je besluiten om een traject te willen volgen met de coach van RMO, dan zal je wekelijks met de coach een sessie hebben voor zolang het traject duurt. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij stress of een burn-out, is het begin van het traject soms intensiever.

Ervaringen van de coaches in Etten-Leur

De coaches van RMO zijn gecertificeerd NLP Master Practitioner en hebben ervaring met mindfulness. Dus ook als je een NLP coach of mindfulness coach in Etten-Leur zoekt ben je bij RMO aan het juiste adres! Ze hebben gewerkt voor diverse soorten bedrijven, zoals MKB bedrijven, de zorg, het onderwijs, logistieke bedrijven, waterschappen en gemeenten. Ze hebben dus ervaring met diverse soorten organisaties zowel in de profit als non-profit sector. Daarnaast hebben ze in 20+ jaar tijd ervaring opgedaan met diverse soorten coaching, zoals executive en management coaching, persoonlijke coaching, burn-out coaching en stress coaching.

Maak vrijblijvend kennis met een Coach in Etten-Leur

We snappen dat je niet zomaar een coach kiest. Daarom nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Bij ons in Etten-Leur of bij jou op kantoor in Etten-Leur of ergens anders.