Coaching Etten-Leur

RMO biedt in Etten-Leur persoonlijke coaching aan medewerkers van organisaties. Wij bieden al ruim 20 jaar personal coaching aan medewerkers van organisaties, zo weten wij voor iedere uitdaging of probleem op het werk een passend coachingstraject voor te stellen. Wij houden kantoor aan de Korte Brugstraat vlakbij De Keen en de Schoenmakershoek. Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken met een coach van RMO!
Wanneer kan een coach helpen?

Coaching is een traject waarin jij of jouw medewerker persoonlijk begeleid wordt. Het doel van een coachingstraject is om iemand te helpen in positieve zin te veranderen zodat jij met plezier en energie naar je werk gaat. Een coach van RMO in Etten-Leur kan je helpen als je meer uit jezelf wil óf moet halen. Als onderstaande vragen spelen voor jou of voor een medewerker, dan kan coaching wel eens het antwoord zijn.

  • Hoe kom ik na een burn out weer terug in mijn kracht?
  • Hoe kan ik omgaan met stress in mijn werk?
  • Waar krijg ik energie en plezier van in mijn werk?
  • Hoe worden ik en mijn prestaties meer gezien op het werk?
  • Ik loop vast in mijn werk en carriere, wat nu?
  • Ik ben manager of leidinggevende, hoe ga ik om met stress?

Coaching in Etten-Leur

Hoe verloopt een coachingstraject?

Ieder traject is persoonlijk en daarom maatwerk. Bij RMO hebben we geen gouden formule die voor iedereen hetzelfde is. Het belangrijkste is dat je een klik met de coach hebt, en de coach met jou. De sessies met een coach kunnen plaatsvinden in een van de prettige ruimtes van ons kantoor in Etten-Leur, of op een locatie van jouw keuze.

Tijdens een kennismaking met een coach zal besproken worden wat de uitdaging of het probleem is waar je tegen aanloopt in jouw werk of carriere. Op basis daarvan zal de coach een voorstel doen. Mocht je besluiten om een traject te willen volgen met de coach van RMO, dan zal je wekelijks met de coach een sessie hebben voor zolang het traject duurt. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij stress of een burn-out, is het begin van het traject soms intensiever.

De coaches van RMO zijn gecertificeerd NLP Master Practitioner en hebben ervaring met mindfulness. Dus ook als je een NLP coach of mindfulness coach in Etten-Leur zoekt ben je bij RMO aan het juiste adres!

Maak vrijblijvend kennis

We snappen dat je niet zomaar een coach kiest. Daarom nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Bij ons in Etten-Leur of bij jou op kantoor.