Coaching in Dordrecht

Sinds 1999 helpen wij van RMO Coaching met veel plezier mensen om hun doelen te bereiken, dat betekent dat we al meer dan 20 jaar ervaring hebben met coaching in Dordrecht en omgeving. Sindsdien hebben we ruim 500 mensen mogen helpen in hun carrière. Wij werken voor diverse soorten bedrijven, zoals MKB bedrijven en Hi-Tech bedrijven, gemeenten, waterschappen, logistieke bedrijven, het onderwijs en de zorg. Wanneer jijzelf of een medewerker vastloopt in zijn of haar werk, ben je bij RMO Coaching Dordrecht aan het juiste adres om dit te verhelpen.
Kom in je kracht en wordt regisseur van jouw carrière!

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding met als doel iemand te veranderen (in positieve zin). Wil óf moet je meer uit jezelf halen? Wij geloven dat een coach jou daarbij kan helpen. Bij ieder traject bij RMO hanteren we een individuele aanpak, maatwerk en nauw persoonlijk contact met een RMO coach. Wij hebben ervaring met NLP coaching, stress coaching, burn-out coaching, management en executive coaching, persoonlijke coaching en mindfulness.

Wanneer schakel je een RMO coach in?

  • Bij een burn out
  • Wanneer je stress op je werk ervaart
  • Bij angst of onzekerheid
  • Bij problemen op het werk
  • Wanneer je niet met plezier en energie naar je werk gaat
  • Wanneer je het gevoel hebt vast te lopen in je werk

Coaching in Dordrecht

Wij werken in Dordrecht en omgeving

Onze coaches hebben de afgelopen 20+ jaar een brede ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven (zowel profit als non-profit). Ons werkgebied is heel Noord-Brabant en een deel van Zuid-Holland, waaronder Dordrecht. We komen in alle wijken in Dordrecht, of je nu in het centrum zit, in Sterrenburg, Stadspolders, de Staart of een van de andere wijken. Wij kunnen langskomen bij jouw organisatie op kantoor in Dordrecht, maar een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Etten-Leur behoort ook tot de mogelijkheden.

Persoonlijke aanpak van een coach in Dordrecht

Wij vinden een persoonlijke aanpak waarbij maatwerk voorop staat waardevol. Na het voeren van een intakegesprek kunnen we je het beste advies geven over wat voor coachingstraject de oplossing kan zijn voor jou. Als je een positief gevoel overhoudt na jouw gesprek met onze coach dan bieden wij een voorstel op maat aan. Vaak bieden werkgevers hun werknemers een budget aan voor coaching, het is altijd raadzaam om hier naar te informeren bij jouw werkgever.

Maak vrijblijvend én vertrouwelijk kennis met een coach in Dordrecht!

Het vinden van een goede coach waar het mee klikt, doe je niet zomaar, dat snappen wij. Daarom nodigen we je graag uit voor een vertrouwelijke en vrijblijvende kennismaking. Dit kan bij ons op kantoor of op een locatie in Dordrecht.