Coaching Breda

RMO biedt medewerkers van organisaties in Breda persoonlijke coaching op maat. Al ruim 20 jaar leveren wij personal coaching aan medewerkers van bedrijven en overheid, wij weten voor elke uitdaging op het werk een maatwerk coachingstraject te adviseren. Wij houden kantoor in Etten-Leur en werken veel voor opdrachtgevers uit Breda. Of jouw organisatie nu gevestigd is in Princenhage, op het Chassé Park of in de Belcrum, wij komen graag langs! Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze coaches!
In welke situaties kan een coach helpen?

Coaching omvat een traject waarin jij of jouw medewerker op individueel niveau begeleid wordt. Dit traject heeft als doel om jou te helpen een positieve verandering te maken zodat je met meer energie en plezier kunt werken. Een RMO coach helpt je als je meer uit jezelf wilt halen, of als dit noodzakelijk is. Spelen onderstaande vragen voor jou of voor een medewerker in je team? Als dat zo is kan coaching het antwoord zijn.

  • Ik heb een burn-out (gehad), hoe vind ik mijn kracht weer?
  • Op mijn werk ervaar ik stress, hoe ga ik hier mee om?
  • Wat geeft mij energie en plezier in het werk?
  • Hoe krijg ik meer erkenning voor mijn werk en prestaties?
  • Ik heb het gevoel dat ik vast loop in mijn carriere en/of werk, wat nu?
  • Hoe ga ik als leidinggevende of manager om met werkstress?

Coaching in Breda door Coach

Wat kun je kunt verwachten van een coachingstraject

Bij ieder coachingstraject pakt onze coach het persoonlijk aan. Wij hebben geen gouden formule die op iedereen toepasbaar is. Immers heeft iedereen unieke uitdagingen die vragen om een maatwerk aanpak. Het allerbelangrijkste is dat je een klik met de coach hebt, en de coach met jou. De coachingsessies kunnen plaatsvinden in een van onze prettige ruimtes op kantoor, of op een locatie van jouw keuze in Breda.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een coach zal besproken worden welke uitdaging of welk probleem in je carriere je aan wilt pakken. De coach zal je adviseren of coaching kan helpen en op welke manier. Als je besluit een coachingstraject te willen volgen met de coach van RMO, dan zal je wekelijks een sessie met de coach hebben. Wanneer het gaat om stress of een burn out is het soms aan te raden om in het begin van het traject intensiever contact te hebben met de coach.

Onze coaches hebben een certificering NLP Master Practitioner en zijn ervaren in mindfulness coaching. Dus zoek je een NLP coach of een mindfulness coach in Breda? Dan ben je bij RMO aan het juiste adres!

Maak vrijblijvend en vertrouwelijk kennis

Een coach kies je niet zomaar, dat snappen we. Daarom nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend en vertrouwelijk kennismakingsgesprek. Dit kan bij ons op kantoor of bij jou op kantoor in Breda.