Coaching in Breda

Sinds 1999 helpen wij met veel plezier mensen om hun doelen te bereiken. Sindsdien hebben we ruim 500 mensen mogen helpen in hun carrière. Wij werken o.a. voor gemeenten, waterschappen, MKB bedrijven en Hi-Tech bedrijven maar ook voor logistieke bedrijven, de zorg en het onderwijs. Wanneer een medewerker vastloopt in zijn of haar werk bent u bij coach breda aan het juiste adres om dit te verhelpen.
Kom in je kracht en wordt regisseur van jouw loopbaan!

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding met als doel iemand in positieve zin te veranderen. Wij geloven dat een coach er is voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen óf moet halen. Ieder traject bij RMO is maatwerk met een individuele aanpak en nauw persoonlijk contact met een RMO coach. Wij hebben ervaring met burn-out coaching, management en executive coaching, persoonlijke coaching, mindfulness, NLP coaching en stress coaching.

Wanneer schakel je een coach in?

  • Bij een burn out
  • Wanneer je stress op je werk ervaart
  • Bij angst of onzekerheid
  • Bij problemen op het werk
  • Wanneer je niet met plezier en energie naar je werk gaat
  • Wanneer je het gevoel hebt vast te lopen in je werk

Coaching in Breda

Wij werken in omgeving Breda

Onze senior coaches hebben een brede ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven (zowel profit als non-profit). Ons werkgebied is heel Noord-Brabant. Wij kunnen langskomen bij jouw organisatie op kantoor in Breda, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Etten-Leur, Moerdijk of Zundert. Je bent ook van harte welkom bij ons op kantoor in Etten-Leur voor een vrijblijvend en vertrouwelijk kennismakingsgesprek.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak waarbij maatwerk voorop staat. Wij kunnen je na een intake gesprek het beste adviseren wat voor coachingstraject oplossing kan bieden. Als je na het vrijblijvende gesprek met de coach een positief gevoel hebt over een samenwerking dan brengen wij een offerte uit op maat. Vaak bieden werkgevers hun werknemers een budget aan voor coaching, het is altijd raadzaam om hier naar te informeren.

Maak vrijblijvend én vertrouwelijk kennis met een coach!

Het vinden van een goede coach waar het mee klikt doe je niet zomaar, dat snappen wij. Daarom nodigen we je graag uit voor een vertrouwelijk en vrijblijvende kennismaking. Dit kan bij ons op kantoor of op een locatie in Breda.